Wardogs Türkiye Topluluğu

Reaksiyon skoru
4
Herkese Selam Donanım Arşivi Ailesi,

Aramızda WARDOGS oynayan ya da oyunu takip eden var mı?

Biz oyunu aktif olarak oynayan bir ekip olarak Türkiye'deki oyuncuları bir araya getirelim, hem kafa dengi mangalar kuralım hem de oyun hakkında bilgi/taktik alışverişi yapalım diye WARDOGS Türkiye Discord sunucusunu kurduk.

Girmek isteyenler için sunucuda şunları planladık:

• Manga & Takım: Oyunda koordineli hareket edebileceğimiz sesli odalar ve aktif takım arkadaşları.
  • Hediye ve Çekilişler: Topluluğu hareketli tutmak adına düzenli Steam Key ve hediye çekilişleri.
  • Taktik & Güncellemeler: Silah/teçhizat rehberleri ve oyuna gelen son yamaların değerlendirmesi.
Hem muhabbet etmek, çekilişlere katılmak hem de sahaya güçlü bir ekiple girmek isterseniz desteğinizi bekleriz

Valla beni oyun fena sardı discord adresinize geliyorum

Bu oyun dikkatimi çekti gibi ya oynaması ne kadar zor

Bu oyun dikkatimi çekti gibi ya oynaması ne kadar zor
Bireysel yetenekten ziyade takım oyunu ve doğru pozisyon almaya dayalı bir oyun. O yüzden mekanik olarak el alışkanlığın varsa zorlanmazsın ama harita bilgisi ve teçhizat kullanımı zamanla oturuyor.

Yanında ne yaptığını bilen bir ekip olursa öğrenme süreci yarı yarıya düşüyor. Biz Discord sunucusunda yeni başlayan arkadaşlara yardım ediyoruz, istersen linkten gelip sesli kanallara katıl, ilk maçlarını beraber atalım!

Çok iyi bir düşünce olmuş Türkleri bir yerde toplamak. Bu devirde Paradox gibi firmaların karşısında anca birlik olarak durulabilir. Tebrik ediyorum destekliyorum ve katıldım dc ye sağol dostum.

Herkese Selam Donanım Arşivi Ailesi,

Aramızda WARDOGS oynayan ya da oyunu takip eden var mı?

Biz oyunu aktif olarak oynayan bir ekip olarak Türkiye'deki oyuncuları bir araya getirelim, hem kafa dengi mangalar kuralım hem de oyun hakkında bilgi/taktik alışverişi yapalım diye WARDOGS Türkiye Discord sunucusunu kurduk.

Girmek isteyenler için sunucuda şunları planladık:

• Manga & Takım: Oyunda koordineli hareket edebileceğimiz sesli odalar ve aktif takım arkadaşları.
  • Hediye ve Çekilişler: Topluluğu hareketli tutmak adına düzenli Steam Key ve hediye çekilişleri.
  • Taktik & Güncellemeler: Silah/teçhizat rehberleri ve oyuna gelen son yamaların değerlendirmesi.
Hem muhabbet etmek, çekilişlere katılmak hem de sahaya güçlü bir ekiple girmek isterseniz desteğinizi bekleriz

ne olacak bu update guncelleme 4010 hatası ?

Geri