hocam denedin mi bi fark varmı? birde 2060 da deneyen varmırtx 3060 spiderman 2 için test edicem şimdi sonuçları yazarım
hocam denedin mi bi fark varmı? birde 2060 da deneyen varmırtx 3060 spiderman 2 için test edicem şimdi sonuçları yazarım
var 4 kat arttıhocam denedin mi bi fark varmı? birde 2060 da deneyen varmı
Neden ? Kasma donma mı gecikme mi yoksa başka bir sebep mi ? Bu nirOnline oyunda kullanmayın
oyun dosyalarına müdaheleyi hile olarak algılar ayrıca fps oyunlarında gecikme yaparPubg de kullanılabilir mi Online da neden kullanmayalım deniyor ve zararı olur mu lütfen cevap
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Neden ? Kasma donma mı gecikme mi yoksa başka bir sebep mi ? Bu nir
Hile değil sonuçta ben daha kaliteli ve akıcı oynamak istiyorum hepsi bu
bodycamde calıstıramadım oyun ayarlarında nerden aktif ettin dlssivar 4 kat arttı
Yeni linki atma şansınız var mı? Birkaç ayrı dosya buldum internette hangisine güveneceğimi bilemedim.Google Drive linki yamanın son sürümüne güncellendi.
oyuna gir çık yap 1-2 kere gelmediysebodycamde calıstıramadım oyun ayarlarında nerden aktif ettin dlssi
Konudaki link zaten güncelledim onu işte.Yeni linki atma şansınız var mı? Birkaç ayrı dosya buldum internette hangisine güveneceğimi bilemedim.
re9 requemde crash veriyor nasıl çözerim?Konudaki link zaten güncelledim onu işte.
Fikrim yok maalesef altta da belirttiğim gibi mod bu düzgün çalışacağının bir garantisi yok.re9 requemde crash veriyor nasıl çözerim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
re9 requemde crash veriyor nasıl çözerim?