İşlemcin 7500f se 7800x3d veya 9700x yükseltip bir tane hava soğutucu çözebiliriz sana7500tlye almıştım asus soğutucuyu 9k satıp ucuz soğutucu mu almalıyım yoksa kullanmaya devam mı etmeliyim
7800x3dişlemci ne?
7800x3dİşlemcin 7500f se 7800x3d veya 9700x yükseltip bir tane hava soğutucu çözebiliriz sana
Neden ucuz bir soğutucuya geçmek istiyorsunuz7800x3d
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
7800x3d
Rog gereksiz pahalı yarı fiyatındaki soğutucularda aynı soğutuyor dendi ikinci el radyatör alıp lian li fan mı taksam diye düşündümNeden ucuz bir soğutucuya geçmek istiyorsunuz
Şuan zaten rog var onu 9k satıp yarı fiyatına soğutucu mu alsam diyorum10 bin lira vereceksin ama yine 95 derece göreceksin, görünüşü için alacaksan al.
Bence mantıklı olur.Rog gereksiz pahalı yarı fiyatındaki soğutucularda aynı soğutuyor dendi ikinci el radyatör alıp lian li fan mı taksam diye düşündüm
Şuan zaten rog var onu 9k satıp yarı fiyatına soğutucu mu alsam diyorum
Ryujin satıp daha ucuza bir soğutucuda alabilirsin rahat soğutacak hatta daha performanslı soğutucular var.7800x3d
7800x3d
Lian Li HydroShift II LCD-C 360N Buldum 1900tl alcam fansız model bu iyi mi yapmışımBence mantıklı olur.
O soğutucuyu pek bilmiyorum valla yorum yapamam. 2 bin liraya güzel, 2 liraya da fan alırsın.Lian Li HydroShift II LCD-C 360N Buldum 1900tl alcam fansız model bu iyi mi yapmışım
Bakabilir misin yetkili abiye benziyorsun kazık yemiyimO soğutucuyu pek bilmiyorum valla yorum yapamam. 2 bin liraya güzel, 2 liraya da fan alırsın.