5080+9800x3d Li Sistem Alınır mı?

Arkadaş adrenalin seviyor sanırım çaya biskuvuyu banıp ağzına götürürken düşecek mi düşmeyecek mi tedirginliğini yaşamak istiyorsan o psu ile devam etmek en iyi seçenek olur.

Psu sistemine zarar verdiği zaman psu firmasıyla muhatap olursun. Onlar da sana yeni psu gönderirler herhalde. Hazır sistem de alsan her parçanın kendi teknik servisiyle uğraşman gerekiyor sorun halinde.
Vu bütçede hazır sistem önermiyoz
Ventonun modellerinde fspnin psuları çıkıyordu diye hatırlıyorum onlar olabilir yada bitfenix mh100 deki psu bfg gold modeli ise o da olabilir.
ya her şey tamam da şu eşşek psu sunu görmedin mi canım kardeşim
Oem paketlere böyle yapıyorlar eskiden MSI kasa koyuyorlardı en azından. Şimdi adamlar James eşşek sıvı soğutucu koymuş 170 binlik kasaya. Şu markayı her gördüğümde midem bulanıyor.
Arkadaş adrenalin seviyor sanırım çaya biskuvuyu banıp ağzına götürürken düşecek mi düşmeyecek mi tedirginliğini yaşamak istiyorsan o psu ile devam etmek en iyi seçenek olur.
Peki sizce bu haliyle nasıl acaba?

Ekler

• 1000026564.webp
    1000026564.webp
    60.3 KB · Hit: 17
Kasayla soğutucuyu bilmiyorum ancak kalitesine göre fazla pahalı geldi. Kasaların güç kaynaklarından çok bir beklentin olmasın kendin toplasan çok kaliteli anakart psu ve soğutucu koyabilirsin bu bütçede.

Kasadaki fsp markası psu üreten bir kaç firmadan Bi tanesi gayet güzel aklıma soğutucu takıldı.

alınır güzel peşin fiyatına kaç taksit veriyor burası ?
6 taksit yapıyor.Bir de sizce anakartın seviyesi sorun çıkarır mı?
Kasadaki fsp markası psu üreten bir kaç firmadan Bi tanesi gayet güzel aklıma soğutucu takıldı.
İlk baştaki james donkeyden her türlü daha iyidir diye onu seçtim hocam. Sizce anakart mı yoksa soğutucu mu birbirlerine göre daha sıkıntılı? Yoksa bu haliyle de alınır mı?

Anakart kendi sitesinde 170 watt olarak belirtilmiş tabi bu pik ama işlemci 120 watt olduğunu düşünürsek gayet yeterli diye düşünüyorum burda soru işareti soğutucu ayrıca işlemci oyunlarda 120 watlari geçmesi pek olası değil bu senaryo daha çok sistemin canını çıkaran occt gibi test programlarında görülür fiyat konusunda yorum yapmayacağım çünkü her zaman daha iyisi yada daha az paraya aynı setup kurulabilir bakıp araştırmak lazım çok fazla değişken va.

6 taksit yapıyor.Bir de sizce anakartın seviyesi sorun çıkarır mı?

İlk baştaki james donkeyden her türlü daha iyidir diye onu seçtim hocam. Sizce anakart mı yoksa soğutucu mu birbirlerine göre daha sıkıntılı? Yoksa bu haliyle de alınır mı?
çıkarmaz

Geri