Psu sistemine zarar verdiği zaman psu firmasıyla muhatap olursun. Onlar da sana yeni psu gönderirler herhalde. Hazır sistem de alsan her parçanın kendi teknik servisiyle uğraşman gerekiyor sorun halinde.
Vu bütçede hazır sistem önermiyoz
Ventonun modellerinde fspnin psuları çıkıyordu diye hatırlıyorum onlar olabilir yada bitfenix mh100 deki psu bfg gold modeli ise o da olabilir.
ya her şey tamam da şu eşşek psu sunu görmedin mi canım kardeşim
Oem paketlere böyle yapıyorlar eskiden MSI kasa koyuyorlardı en azından. Şimdi adamlar James eşşek sıvı soğutucu koymuş 170 binlik kasaya. Şu markayı her gördüğümde midem bulanıyor.
Peki sizce bu haliyle nasıl acaba?Arkadaş adrenalin seviyor sanırım çaya biskuvuyu banıp ağzına götürürken düşecek mi düşmeyecek mi tedirginliğini yaşamak istiyorsan o psu ile devam etmek en iyi seçenek olur.
Alınmax knk siyah sistemmi toplican beyaz mı sen yaz ben sana yazıcam ne alacağınjPeki sizce bu haliyle nasıl acaba?
alınır güzel peşin fiyatına kaç taksit veriyor burası ?Peki sizce bu haliyle nasıl acaba?
6 taksit yapıyor.Bir de sizce anakartın seviyesi sorun çıkarır mı?alınır güzel peşin fiyatına kaç taksit veriyor burası ?
İlk baştaki james donkeyden her türlü daha iyidir diye onu seçtim hocam. Sizce anakart mı yoksa soğutucu mu birbirlerine göre daha sıkıntılı? Yoksa bu haliyle de alınır mı?Kasadaki fsp markası psu üreten bir kaç firmadan Bi tanesi gayet güzel aklıma soğutucu takıldı.
çıkarmaz6 taksit yapıyor.Bir de sizce anakartın seviyesi sorun çıkarır mı?
İlk baştaki james donkeyden her türlü daha iyidir diye onu seçtim hocam. Sizce anakart mı yoksa soğutucu mu birbirlerine göre daha sıkıntılı? Yoksa bu haliyle de alınır mı?
Hocam bu arada 200tl farkla şu soğutucuyla değişebilirim.Kasadaki fsp markası psu üreten bir kaç firmadan Bi tanesi gayet güzel aklıma soğutucu takıldı.