Hangisi Daha Mantıklı?

Qadroon

80+
Reaksiyon skoru
6
Dostlar herkese selam

Aklıma takılan bir kaç sorun var ddr5 ramlar malüm biraz da pahalı 2x16 lık bir corsair ram 30k bandında
Fakat bugun fark ettiğim bir şey var
Bu linkte ki Ram 2x24 GB fiyat olarak çok daha mantıklı geliyor fakat intel XMP bir Ram benim sistemim (sistemi yeni topluyorum) AMD üzerine
Araştırma yaptığım bilgiler doğrultusunda bir sorun olmaz yanıtını aldım ve sizlerin yorumunu önemsediğim için sizin düşüncelerinizi bekliyorum

Dostlar herkese selam

Aklıma takılan bir kaç sorun var ddr5 ramlar malüm biraz da pahalı 2x16 lık bir corsair ram 30k bandında
Bu linkte ki Ram 2x24 GB fiyat olarak çok daha mantıklı geliyor fakat intel XMP bir Ram benim sistemim (sistemi yeni topluyorum) AMD üzerine
Araştırma yaptığım bilgiler doğrultusunda bir sorun olmaz yanıtını aldım ve sizlerin yorumunu önemsediğim için sizin düşüncelerinizi bekliyorum
Bu zamanında 30k dı herşrh zamlanmış

konudan bağımsız patriotun rgb li ramini aldım sonra yükseltirim diye şimdide piyasada bulamıyorum arkadaşlar var mı denk gelen satan 16gb

z"Dostlar herkese selam

Sorun olmaz sadece manuel ayar yapman gerekecek, sitesinde 33k ama taksit yok, 35.5'e aldığını düşünürsek üçte ikisi 16x2 23.6k'ya denk geliyor, 16x2 32 gb rame 26-28k vermekten daha mantıklı.

şuan ram fiyatları artarmı eder mi? bilemiyorum yeni bir sistem yapıyorum ve güzel bir setup olması içinde aceleye gelsin istemiyorum ama bu fiyatlarda açıkcası pahalı bu çip krizi ne zaman kadar devam eder böyle bilemiyorum şuan indirimsiz fiyat 35.5k rx9070xt bir ekran kartıda almayı planlıyorum ve 2 si 83 84 bandında olacak açıkcası çok kararsız kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,228
Üyeler
204,098
Son üye
Kadirseker
Geri