Hocam şöyle yapalım mı ben yarın sabah yeni bir flasha deneyeyim olmazsa yazayım sizede uyarsa mesela tlgramdsn konuşalım olur muanladım hocam goruntulu destek verebilecegim bir yer varsa yardımcı olayım
Cmd yaz bi kaç kodu var windowsu internetsiz tak diye kuruluyo öyleHayırlı akşamlar arkadaşlar pcyı kurdum güncellerken internet gitmiş Ethernet bağlanmıyor telefon ile kablolu bağlıyorum otomatik interneti kesiyor şu alttaki ekranda kalıyor aorus logosu geliyor sonra internet otomstikvkapanıyo telefonda uefi ile kurmaya giriyorum kurmuyo acaba yanlış mı attım flaşla onuda bilmiyorum nasıl halledebilirim yardımcı olursan çok sevinirim
OOBE\BYPASSNRO tek seferde 60 70 pc kurarken su kod olmasa ne yaparım bilmiyorum. Ugrastırmıyor en azından.Cmd yaz bi kaç kodu var windowsu internetsiz tak diye kuruluyo öyle
Hocam komut yazdım yapay zekadan ama yine kabul etmedi bir hata verdi de hatırlayamadım acaba yanlış falan mı yazdımCmd yaz bi kaç kodu var windowsu internetsiz tak diye kuruluyo öyle
Bunu yazcanOOBE\BYPASSNRO tek seferde 60 70 pc kurarken su kod olmasa ne yaparım bilmiyorum. Ugrastırmıyor en azından.
hocam güncellemeyi unutmuşum şunu söyleyim bunu girdim işlem başarıyla tamamlandı dedi yine olmadı logoda kaldı diğer flasha ne olur ne olmaz diye w10da atmıştım ondan kurdum internetsiz çok şükür olduBunu yazcan