PC Açılmıyor Lütfen Yardım

anladım hocam goruntulu destek verebilecegim bir yer varsa yardımcı olayım

anladım hocam goruntulu destek verebilecegim bir yer varsa yardımcı olayım
Hocam şöyle yapalım mı ben yarın sabah yeni bir flasha deneyeyim olmazsa yazayım sizede uyarsa mesela tlgramdsn konuşalım olur mu

Rufus ile flasha at önce oradan ön ayarlarını yap windows kuracağın ssd yeni ise o kalsın diğerlerini takma içinde eski windows v.s olan - bios gelmeme durumu bir garip yeniden denersin daha iyi spamla del tuşunu.W 11 kurmak için internet falan istemiyor çünkü

Hayırlı akşamlar arkadaşlar pcyı kurdum güncellerken internet gitmiş Ethernet bağlanmıyor telefon ile kablolu bağlıyorum otomatik interneti kesiyor şu alttaki ekranda kalıyor aorus logosu geliyor sonra internet otomstikvkapanıyo telefonda uefi ile kurmaya giriyorum kurmuyo acaba yanlış mı attım flaşla onuda bilmiyorum nasıl halledebilirim yardımcı olursan çok sevinirim
Cmd yaz bi kaç kodu var windowsu internetsiz tak diye kuruluyo öyle

Cmd yaz bi kaç kodu var windowsu internetsiz tak diye kuruluyo öyle
OOBE\BYPASSNRO tek seferde 60 70 pc kurarken su kod olmasa ne yaparım bilmiyorum. Ugrastırmıyor en azından.

hocam güncellemeyi unutmuşum şunu söyleyim bunu girdim işlem başarıyla tamamlandı dedi yine olmadı logoda kaldı diğer flasha ne olur ne olmaz diye w10da atmıştım ondan kurdum internetsiz çok şükür oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,581
Üyeler
204,201
Son üye
Hudvig
Geri