H2002p Vs Blackshark V2x

padin ömrü ne kadar?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ses kartı yok anakartta giriş seviye anakart sorun olucak o yüzden
valla kullanıma göre değişir hocam, yoğun kullanıyorsan 1 yıla soyulmalar başlar, 2. yılda mefta olur.

valla kullanıma göre değişir hocam, yoğun kullanıyorsan 1 yıla soyulmalar başlar, 2. yılda mefta olur.
hoparlör olarak kullanıcam arada arkadaşlarla valo fort falan girerken takarım günde ortalama 2 saat olur 3 yıl götürürmü sizce

h2002p eskiden kullanıyordum iyi kulaklıktı, mikrofonu da fiyatına göre gayet güzeldi. Tek sıkıntısı deri ped olduğu için bir süre sonra soyuluyor, yedek ped bulamadığım için yeni kulaklık aldım.
Yedek pedini sitede satıyorlar. H2002D, H2002P, Fuxi H3 galiba satıyorlar.

Bunlar en çok satan modelleri, gerçi H2002D çok satmıyor ama H2002P ile aynı omurga olduğundan ona da uyuyor.

Razer diye öten arkadaşlar bot hesap gibi gözüküyorsunuz, ürünü test edip denedim. Ben ₺1500 almıştım o dönem de ₺1000 olsa iş görür derdim. Şu an utanmadan ₺2300 satıyorlar, elbette arkadaş ikinci el alıyor. Ama ses, malzeme kalitesinde H2002P'den iyi bir ürün değil.

Bunlar en çok satan modelleri, gerçi H2002D çok satmıyor ama H2002P ile aynı omurga olduğundan ona da uyuyor.

Razer diye öten arkadaşlar bot hesap gibi gözüküyorsunuz, ürünü test edip denedim. Ben ₺1500 almıştım o dönem de ₺1000 olsa iş görür derdim. Şu an utanmadan ₺2300 satıyorlar, elbette arkadaş ikinci el alıyor. Ama ses, malzeme kalitesinde H2002P'den iyi bir ürün değil.
razer 600 h2002p 750 h2002p teşhir razer az kullanılmış ses kartından dolayı h2002p alıcam

hoparlör olarak kullanıcam arada arkadaşlarla valo fort falan girerken takarım günde ortalama 2 saat olur 3 yıl götürürmü sizce
Hoparlör olarak kullanacaksan H2002P daha ideal, V2 X dediğim gibi sesi az. Realtek ayarı yapmadan düzgün ses vermiyor. Ses boğuk ve az geliyor. Kaliteli ses kartıyla da denedim, V2 X çok giriş seviyesi bir ürün. Razer olduğundan öven markacılara takılmayın güvenin bana.

Sıvı sabunla gelirken oto iade oluyordu, desteğe yazdım yeniden gönderdiler. Dediğim gibi ₺1500 bile çok bu ürüne, sıfır halini hiç önermiyorum. İkinci elde H2002P gibi bir seçenek varken, V2 X verilen paraya yazık. Görseldeki ses kartıyla da denedim. Ses kartı boğukluğu azaltsa da bu kulaklığın ses şiddeti, ₺1000-3000 arası satılan ses kartlı Çinli ürünlerden geride. Eğer oynadığınız FPS oyununda kaos falan varsa imkanı yok ayak sesini duyamıyorsunuz.

2026-09-24_23-46.webp

2026-09-24_23-47.webp

Hoparlör olarak kullanacaksan H2002P daha ideal, V2 X dediğim gibi sesi az. Realtek ayarı yapmadan düzgün ses vermiyor.

mikrofon olarak ta dip ses cızırtı falan alır diye korkuyorum benim ses kartı çöp çünkü anakartın

mikrofon olarak ta dip ses cızırtı falan alır diye korkuyorum benim ses kartı çöp çünkü anakartın
Mikrofona çok etki edeceğini sanmıyorum, ama önceki konuda da yazmıştım. Forumda V2 X sesi karşıya aktardığına dair çok yorum okudum. H2002P'de bu tarz yorum fazla görmedim, mikrofon tarafındaki sorun o. Döviz ve marka algısından dolayı ben ₺1500 aldığımda da büyük ihtimalle ürünün malzeme ederi falan ₺700-800'dü. Araya binen döviz, marka ve satıcı payını da katarsan çok giriş seviyesi ürün kalıyor.

Çinli markalarda bu kadar döviz ve marka payı yok. O yüzden daha kaliteli ürünleri uyguna bizim pazarda satabiliyorlar.

Mikrofona çok etki edeceğini sanmıyorum, ama önceki konuda da yazmıştım. Forumda V2 X sesi karşıya aktardığına dair çok yorum okudum. H2002P'de bu tarz yorum fazla görmedim, mikrofon tarafındaki sorun o. Döviz ve marka algısından dolayı ben ₺1500 aldığımda da büyük ihtimalle ürünün malzeme ederi falan ₺700-800'dü. Araya binen döviz, marka ve satıcı payını da katarsan çok giriş seviyesi ürün kalıyor.

Çinli markalarda bu kadar döviz ve marka payı yok. O yüzden daha kaliteli ürünleri uyguna bizim pazarda satabiliyorlar.
tamamdır saolun mikrofon ve ses kartı yüzünden h2002p alıcam o zaman

benim değiştireceğim dönem stok yoktu bunda hocam, çok soyulduğu için hızlıca h2015 pro geçtim :D

ikiside aynı fiyat hangisi alınmalı v2x jak girişli
İkisinide kullanmış biri olarak eğer oyunlar için alıyosan v2x. müzik tarafında tatmin etmez ama mikrofon ve oyunlarda alır. Konfor olarak h2002p takınca 1 2 saat sonra kafam kulaklarım ağrıyodu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,624
Üyeler
203,914
Son üye
Recep3759
Geri