LeonSKennedy
80+
- Reaksiyon skoru
- 115
razer
padin ömrü ne kadar?h2002p eskiden kullanıyordum iyi kulaklıktı, mikrofonu da fiyatına göre gayet güzeldi. Tek sıkıntısı deri ped olduğu için bir süre sonra soyuluyor, yedek ped bulamadığım için yeni kulaklık aldım.
ses kartı yok anakartta giriş seviye anakart sorun olucak o yüzdenrazer
valla kullanıma göre değişir hocam, yoğun kullanıyorsan 1 yıla soyulmalar başlar, 2. yılda mefta olur.padin ömrü ne kadar?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ses kartı yok anakartta giriş seviye anakart sorun olucak o yüzden
hocam v2x sorun olacaksa sizin için seçenek olarak neden düşünüyorsunuzses kartı yok anakartta giriş seviye anakart sorun olucak o yüzden
hoparlör olarak kullanıcam arada arkadaşlarla valo fort falan girerken takarım günde ortalama 2 saat olur 3 yıl götürürmü sizcevalla kullanıma göre değişir hocam, yoğun kullanıyorsan 1 yıla soyulmalar başlar, 2. yılda mefta olur.
Yedek pedini sitede satıyorlar. H2002D, H2002P, Fuxi H3 galiba satıyorlar.h2002p eskiden kullanıyordum iyi kulaklıktı, mikrofonu da fiyatına göre gayet güzeldi. Tek sıkıntısı deri ped olduğu için bir süre sonra soyuluyor, yedek ped bulamadığım için yeni kulaklık aldım.
razer 600 h2002p 750 h2002p teşhir razer az kullanılmış ses kartından dolayı h2002p alıcamYedek pedini sitede satıyorlar. H2002D, H2002P, Fuxi H3 galiba satıyorlar.
![]()
Havit H2002P / H2002D Kulaklık Pedi -Havit
Havit Gamenote H2002P / H2002D kulaklık pedi ile konforu artırın. Dayanıklı ve yumuşak malzeme. 1000 TL ve üzeri Ücretsiz kargo!www.havitstore.com.tr
![]()
Havit Fuxi-H3 Kulaklık Pedi - Siyah Yedek Pedi | Havit
Havit Gamenote Fuxi-H3 kulaklık pedi ile konforu artırın. Yumuşak kumaş yapısı ve ses yalıtımı sağlar. 1000 TL üzeri ücretsiz kargo!www.havitstore.com.tr
Bunlar en çok satan modelleri, gerçi H2002D çok satmıyor ama H2002P ile aynı omurga olduğundan ona da uyuyor.
Razer diye öten arkadaşlar bot hesap gibi gözüküyorsunuz, ürünü test edip denedim. Ben ₺1500 almıştım o dönem de ₺1000 olsa iş görür derdim. Şu an utanmadan ₺2300 satıyorlar, elbette arkadaş ikinci el alıyor. Ama ses, malzeme kalitesinde H2002P'den iyi bir ürün değil.
Hoparlör olarak kullanacaksan H2002P daha ideal, V2 X dediğim gibi sesi az. Realtek ayarı yapmadan düzgün ses vermiyor. Ses boğuk ve az geliyor. Kaliteli ses kartıyla da denedim, V2 X çok giriş seviyesi bir ürün. Razer olduğundan öven markacılara takılmayın güvenin bana.hoparlör olarak kullanıcam arada arkadaşlarla valo fort falan girerken takarım günde ortalama 2 saat olur 3 yıl götürürmü sizce
mikrofon olarak ta dip ses cızırtı falan alır diye korkuyorum benim ses kartı çöp çünkü anakartınHoparlör olarak kullanacaksan H2002P daha ideal, V2 X dediğim gibi sesi az. Realtek ayarı yapmadan düzgün ses vermiyor.
Jak girişli kulaklıklar tamamen anakartınızdaki ses kartına baktığından, genellikle 50, 53, 60 mm diye pazarlanan kulaklıkların sesleri boğuk ve az geliyor. Çoğu kullanıcı ucuz diye aldığından bu kulaklıkların sesini iyileştirme gibi şeylerden anlayan kullanıcılar olmuyorlar.
Bu konuda size sesi iyileştirmek için üç tane yöntem göstereceğim. Ses kartı yöntemi sadece Jak kulaklık(yani arka ve ön taraftaki jak girişine takılan) ve hoparlörler için geçerlidir. Diğer iki yöntemi ses kartı olan USB girişli kablolu ve kablosuz ürünlerde de kullanabilirsiniz.
İlk olarak ses kartı yöntemini...
- darktower
- Cevap: 14
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Mikrofona çok etki edeceğini sanmıyorum, ama önceki konuda da yazmıştım. Forumda V2 X sesi karşıya aktardığına dair çok yorum okudum. H2002P'de bu tarz yorum fazla görmedim, mikrofon tarafındaki sorun o. Döviz ve marka algısından dolayı ben ₺1500 aldığımda da büyük ihtimalle ürünün malzeme ederi falan ₺700-800'dü. Araya binen döviz, marka ve satıcı payını da katarsan çok giriş seviyesi ürün kalıyor.mikrofon olarak ta dip ses cızırtı falan alır diye korkuyorum benim ses kartı çöp çünkü anakartın
tamamdır saolun mikrofon ve ses kartı yüzünden h2002p alıcam o zamanMikrofona çok etki edeceğini sanmıyorum, ama önceki konuda da yazmıştım. Forumda V2 X sesi karşıya aktardığına dair çok yorum okudum. H2002P'de bu tarz yorum fazla görmedim, mikrofon tarafındaki sorun o. Döviz ve marka algısından dolayı ben ₺1500 aldığımda da büyük ihtimalle ürünün malzeme ederi falan ₺700-800'dü. Araya binen döviz, marka ve satıcı payını da katarsan çok giriş seviyesi ürün kalıyor.
Çinli markalarda bu kadar döviz ve marka payı yok. O yüzden daha kaliteli ürünleri uyguna bizim pazarda satabiliyorlar.
benim değiştireceğim dönem stok yoktu bunda hocam, çok soyulduğu için hızlıca h2015 pro geçtimYedek pedini sitede satıyorlar. H2002D, H2002P, Fuxi H3 galiba satıyorlar.
![]()
Havit H2002P / H2002D Kulaklık Pedi -Havit
Havit Gamenote H2002P / H2002D kulaklık pedi ile konforu artırın. Dayanıklı ve yumuşak malzeme. 1000 TL ve üzeri Ücretsiz kargo!www.havitstore.com.tr
![]()
Havit Fuxi-H3 Kulaklık Pedi - Siyah Yedek Pedi | Havit
Havit Gamenote Fuxi-H3 kulaklık pedi ile konforu artırın. Yumuşak kumaş yapısı ve ses yalıtımı sağlar. 1000 TL üzeri ücretsiz kargo!www.havitstore.com.tr
Bunlar en çok satan modelleri, gerçi H2002D çok satmıyor ama H2002P ile aynı omurga olduğundan ona da uyuyor.
Razer diye öten arkadaşlar bot hesap gibi gözüküyorsunuz, ürünü test edip denedim. Ben ₺1500 almıştım o dönem de ₺1000 olsa iş görür derdim. Şu an utanmadan ₺2300 satıyorlar, elbette arkadaş ikinci el alıyor. Ama ses, malzeme kalitesinde H2002P'den iyi bir ürün değil.
İkisinide kullanmış biri olarak eğer oyunlar için alıyosan v2x. müzik tarafında tatmin etmez ama mikrofon ve oyunlarda alır. Konfor olarak h2002p takınca 1 2 saat sonra kafam kulaklarım ağrıyodu.ikiside aynı fiyat hangisi alınmalı v2x jak girişli