Gamepower asuradan üstünlüğü nedir hocam. Bende eos pro var gayet memnunumda bu yüksek fiyatlılarda ekstra ne özellik var merak ediyorumAl geç.
GameSir G7 Pro Wired Controller for Xbox Series X|S, Xbox One, Wireless Gamepad for PC&Android with TMR Sticks, Hall Effect Analog Triggers, 1000Hz Polling Rate, 3.5mm Audio Jack - Black : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
GameSir G7 Pro Wired Controller for Xbox Series X|S, Xbox One, Wireless Gamepad for PC&Android with TMR Sticks, Hall Effect Analog Triggers, 1000Hz Polling Rate, 3.5mm Audio Jack - Black : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Selamlar bunu çok öneriyorlar sadece sony gamepad kullanmış biriyim bu tarz gamepad ilk defa oynayacağım alışmakta zorlanabilirmiyim teşekkürler önerin içinAl geç.
GameSir G7 Pro Wired Controller for Xbox Series X|S, Xbox One, Wireless Gamepad for PC&Android with TMR Sticks, Hall Effect Analog Triggers, 1000Hz Polling Rate, 3.5mm Audio Jack - Black : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
GameSir G7 Pro Wired Controller for Xbox Series X|S, Xbox One, Wireless Gamepad for PC&Android with TMR Sticks, Hall Effect Analog Triggers, 1000Hz Polling Rate, 3.5mm Audio Jack - Black : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Hocam daha önce premium kontroller kullanmadıysanız tarifi zor. Kağıt üzerinde benzer görünseler de tuşların ve plastiğin premium hissi çok farklı ve kaliteli hissettiriyor.Gamepower asuradan üstünlüğü nedir hocam. Bende eos pro var gayet memnunumda bu yüksek fiyatlılarda ekstra ne özellik var merak ediyorum
Çok hızlı alışırsın. Sadece ilk başlarda biraz ufak gelebilir.Selamlar bunu çok öneriyorlar sadece sony gamepad kullanmış biriyim bu tarz gamepad ilk defa oynayacağım alışmakta zorlanabilirmiyim teşekkürler önerin için
Tamamdır tekrardan teşekkürlerHocam daha önce premium kontroller kullanmadıysanız tarifi zor. Kağıt üzerinde benzer görünseler de tuşların ve plastiğin premium hissi çok farklı ve kaliteli hissettiriyor.
Çok hızlı alışırsın. Sadece ilk başlarda biraz ufak gelebilir.
Bir kaç güne tekrar 6K falan çıkar bu kol. Eğer bütçen yüksekse bu modeli ya da wraithde satılan vader pro 5e bak. İkisi de pişman etmez bir ömür kullanırsın.Tamamdır tekrardan teşekkürler
Bende almışken ömürlük almayı düşünüyorum valla o yüzden bütçeyi arttırdım tekrar satın almak ile uğraşmamak için vader pro ile arasındaki fark nedir bir de demek istediğim şey joystick yeri farklıydı o konuda demiştim teşekkürler dönüşün için tekrardanBir kaç güne tekrar 6K falan çıkar bu kol. Eğer bütçen yüksekse bu modeli ya da wraithde satılan vader pro 5e bak. İkisi de pişman etmez bir ömür kullanırsın.
Çıktı bu arada 6800 olduBir kaç güne tekrar 6K falan çıkar bu kol. Eğer bütçen yüksekse bu modeli ya da wraithde satılan vader pro 5e bak. İkisi de pişman etmez bir ömür kullanırsın.