Vodafone 1000 Mbps Alınır mı ?

Reaksiyon skoru
20
şuan evimde vdsl en yüksek 50 mbps vodafone kullanıyorum ve yeni bir yere taşınıyorum orada fiber alt yapı var . 950 TL gibi bir fiyata vodafone 1000 mbps veriyor . sizce alınır mı ?

aktif olarak vodafone altyapisinda 1000 / 200 luk paketini kullaniyorum anlasma bitince simetrik paketine gecicem kesinlikle gec herhangi bi sorun yasamadim

Alınır.Müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlar.Sorun olduğunda ilgileniyorlar.Fatura ücretleri cazip oluyor ve mevcut kullanıcılara indirim yapıyorlar.Kendi modemini kullanabiliyorsun.Onların verdikleri modemide başka operatöre geçtiğinde vermen gerekmiyor.Kullanıcı adı ve şifreni isteyebiliyorsun.Bunu diğer firmalar paylaşmıyor.Kopma, teknik arıza çok nadir olabiliyor.Pingleri düşük seviyede.Hızın tamamını alabiliyorsun.Ben 8 yıldır kullanıyorum çok memnunum.Ama bölgeden bölgeye hizmet değişebilir.Ben deneyimimi paylaştım.

simetrik paket ne oluyor ? çok bilmiyorum açıklarsan sevinirim .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şuanki bölgede hiç memnun değilim internetimin 2 gün hiç gelmediği günler oluyor günde 2 gere gidiyor 1 saat sonra geliyor . ama bu akşam aradığımda fiyatı diğer sağlayıcalara göre acayip ucuz geldi .

simetrik paket ne oluyor ? çok bilmiyorum açıklarsan sevinirim .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şuanki bölgede hiç memnun değilim internetimin 2 gün hiç gelmediği günler oluyor günde 2 gere gidiyor 1 saat sonra geliyor . ama bu akşam aradığımda fiyatı diğer sağlayıcalara göre acayip ucuz geldi .
Kendi fiberi mi Türk Telekom mu? Veya taşındığın yerde hangi firmaların fiberi var? Bunlara bakıp karar ver.

Geri