Çözüldü✓ Ekran Kartını Çıkaramıyorum

boldenon

80+
Reaksiyon skoru
26
20260925_012326.webp

Ekran kartı böyle yan yattı duruyo bir tarafı çok sert çıkmıyo birşeye takıldığından eminim

bu kilidi aç o tutuyor

Ekler

• 20260925_012326.webp
    20260925_012326.webp
    766.3 KB · Hit: 44
ordaki tırnak tutuyor ona basarsan çıkartırsın ama kartı tekrar oturt ona basarak çek

ekran kartını , ssd vidasının olduğu tarafını anakarta yakınlaştır yani yeniden takar gibi sonra kilidi aç çıkarırken eşit şekilde çek kartı

ekran kartını , ssd vidasının olduğu tarafını anakarta yakınlaştır yani yeniden takar gibi sonra kilidi aç çıkarırken eşit şekilde çek kartı
20260925_015603.webp

iki tarafta yaylı vida var birine bastım kırıldı bir tarafı havaya kalktı bu sabit sadece gece gece içinden geçtik kartın

Alıntıyı görüntüle

iki tarafta yaylı vida var birine bastım kırıldı bir tarafı havaya kalktı bu sabit sadece gece gece içinden geçtik kartın
kardeş napıyorsun alt tarafı o kilidi açacaktın eğer gelmiyorsa kartı geri oturtmayı dene oturmazsa o kilidi kırana kadar zorla başka bir şey yapamazsın yada anakartı kasadan çıkar daha rahat olur

kardeş napıyorsun alt tarafı o kilidi açacaktın eğer gelmiyorsa kartı geri oturtmayı dene oturmazsa o kilidi kırana kadar zorla başka bir şey yapamazsın yada anakartı kasadan çıkar daha rahat olur
bahsettiğin kilidi kırana kadar deniyorum ozaman
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

chipset soğutucu o sen kartı kurtar
hay allah

bahsettiğin kilidi kırana kadar deniyorum ozaman
dostum başka çaresi yok o kilidi aşağıya doğru biraz bastığında gelmesi lazım normalde sana tavsiyem anakartı çıkart kasadan öyle tekrar oturtmayı dene kartı muhtemelen kasa yüzünden girmiyor kart. kartı tekrar taktıktan sonra önce kilidi aç sonra çıkart

Geri