kart tekrar oturmuyor ne çıkıyo ne oturuyo o kilidi nasıl acicam yapamadimordaki tırnak tutuyor ona basarsan çıkartırsın ama kartı tekrar oturt ona basarak çek
düğmesi falan yok mu bulamadim kartın tam altında kalmışbu kilidi aç o tutuyor
Alıntıyı görüntüle
Ekran kartı böyle yan yattı duruyo bir tarafı çok sert çıkmıyo birşeye takıldığından eminim
35. saniyeye bakabilirsin.
tornavidayla bastır normalde çok baskı uygulamadan gelmesi gerekAlıntıyı görüntüle
Çentik dediği şey bu sanırım yukarıdan bakınca belli ediyor ama bastırınca bir şey olmuyo tüm gücümle deniyim mi
ekran kartını , ssd vidasının olduğu tarafını anakarta yakınlaştır yani yeniden takar gibi sonra kilidi aç çıkarırken eşit şekilde çek kartı
kardeş napıyorsun alt tarafı o kilidi açacaktın eğer gelmiyorsa kartı geri oturtmayı dene oturmazsa o kilidi kırana kadar zorla başka bir şey yapamazsın yada anakartı kasadan çıkar daha rahat olurAlıntıyı görüntüle
iki tarafta yaylı vida var birine bastım kırıldı bir tarafı havaya kalktı bu sabit sadece gece gece içinden geçtik kartın
chipset soğutucu o sen kartı kurtarAlıntıyı görüntüle
iki tarafta yaylı vida var birine bastım kırıldı bir tarafı havaya kalktı bu sabit sadece gece gece içinden geçtik kartın
bahsettiğin kilidi kırana kadar deniyorum ozamankardeş napıyorsun alt tarafı o kilidi açacaktın eğer gelmiyorsa kartı geri oturtmayı dene oturmazsa o kilidi kırana kadar zorla başka bir şey yapamazsın yada anakartı kasadan çıkar daha rahat olur
hay allahchipset soğutucu o sen kartı kurtar
dostum başka çaresi yok o kilidi aşağıya doğru biraz bastığında gelmesi lazım normalde sana tavsiyem anakartı çıkart kasadan öyle tekrar oturtmayı dene kartı muhtemelen kasa yüzünden girmiyor kart. kartı tekrar taktıktan sonra önce kilidi aç sonra çıkartbahsettiğin kilidi kırana kadar deniyorum ozaman