Öneri 1000 Dolar ile Nasıl Bir Yatırım Yapabilirim

Altın 1 senede %50 daha değerlense ne olur hocam. 1000 dolar 1 sene bekleyip 500 dolar kar yapsa ne, yapmasa ne. Bu enflasyona karşı parayı korumak başka bir şey değil. Ki arkadaşta anladığım kadarıyla bunu istemiyor.
hocam ondan bahsetmiyordum. şuan dolar rezerv para, bu 10-15 sene içinde değişecek yeni sistemde artık kripto mu olur başka bir şey mi olur rezerv para statüsüne konulunca karşılığı altın olmak zorunda o vakit gör bak fiziki altın kaça katlayacak :D ben çok uzun vaadeli yatırın unutun diyorum zaten borsada hiç etmekten iyidir. yoksa biliyorum kısa orta vadede anlamı yok altının.

Katılım bankasına kar payına koysan ayda 1k verir. Altın vs. Paranı korur biraz da artabilir. Katlamak için ya riske girmen lazım borsa vs. Yada ticaret yapacaksın al -sat vs. Öyle durduğun yerden para dan para katlamak istiyorsan zaten git kumar oyna. Mantıklısı kar payı yada altın, gerisi boş.

İhtiyaçlarımı aldığım zaman yaklaşık 1000 dolar gibi bir para kalıyor. Ve bu parayı değerlendirmek istiyorum. Döviz ve altın mantıklı gelmiyor çünkü kar ettirecek kadar fazla bir para değil bence. Alt coinlerden falan takip eden varsa Colin vs. Önerebilir mi. Birinin direkt şunu al demesi üzerine gidip almayacağım yanlış anlaşılmasın. Sadece öneri istiyorum
Borsa yatırımı yapabilirsin, alacağın hisseye göre de kâr potansiyeli ve riski değişir, araştırarak kendine uygun olduğunu düşündüğün şekilde yatırımını planlayabilirsin. Doğrudan şu hisselere bak şöyle kazandırır böyle iyidir vs demem yanlış yönlendirme olur.

Kripto ise biraz kumar bence, çok dayanaksız şekilde inip çıkabiliyorlar manipülasyona sonuna kadar açıklar.

Tabi bunlar benim düşüncem yatırım tavsiyesi değildir.

Mantıklı olarak altın. Fakat o bile tam güvenilir değil. Şu ara her şey çok riskli.

2elden kfg tam bütün ucuz 5060 ları topla 1 ay sonra onları minum 2k kaarla satıcaksın ztn
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 5060 1 5070 al bence çünkü 5060 san daha fazla artıyo 5070

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,016
Üyeler
204,041
Son üye
free.flames
Geri