2000 TL Bütçeye Gamepad Önerisi

SKYYUNUS

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
2000
Arkadaşlar 2000 TL bütçem var, belki bir tık daha arttırabilirim. FIFA Mortal Kombat tarzı oyunlar oynayacağım, kablosuz USB ile bağlananlardan istiyorum, güzel önerilerinizi bekliyorum.

Claw's Tactical Combat bütçeniz için en iyi seçenek

2. El Asura alabilirsin 2000tl den ucuza satan var. Onun dışında Claws Tactical Combat

ps4 orjinal kolu daha iyi olmazmi hocam sanki ? capraz bag fifa oynatmiyor bence ben sikinti cektik biraz
Hayır aksine ps4 dualshock4 daha kötü bir kontrolcü. Asimetrik kontrolcüye alışık olmadığınızdan oynayamamışsınızdır. Alışmak isterseniz 2-3 gün süreçte alışırsınız ya da asimetrik kötü bir kontrolcüde kullanmış olma şansınız var. Ama illa ben simetrik kontrolcü kullanıcam derseniz Fantech Revolver III alabilirsiniz Claw's Tactical Combat'a göre özelliği çok daha az bir kontrolcü ama simetrik. Simetrik önermeme sebebim piyasada az üretilmesinden veya az özellik barındırmasından ötürü fiyatları asimetrik kontrolcülere göre çok yüksek verdiğiniz paraya değmiyor kısaca simetrik kontrolcüler çok nadir parasına değenler var o da bütçenizi aşıyor.

Arkadaşlar 2000 TL bütçem var, belki bir tık daha arttırabilirim. FIFA Mortal Kombat tarzı oyunlar oynayacağım, kablosuz USB ile bağlananlardan istiyorum, güzel önerilerinizi bekliyorum.
bu kola bakabilirsin bende var xbox orjinal koldan daha hafif

çünkü tetik titreşimleri yok ve pil olarak xbox'dan daha düşük pile sahip

çünkü tetik titreşimleri yok ve pil olarak xbox'dan daha düşük pile sahip
tetik titreşimi xbox da hatırlamıyom valla kullandığım yer varmıydı da
pil açısından xboxda şarj edilebilir pil var iyi gidiyor da onda ne koyarsan onda göre şarjı gidiyor diye biliyorum

pil açısından xboxda şarj edilebilir pil var iyi gidiyor da onda ne koyarsan onda göre şarjı gidiyor diye biliyorum
tabii ki koyduğun pile göre gidiyor ama zd gaming classic 600mah kullanıyor bu da bir tane ucuz AAA pile denk o yüzden xboxta çift pil taktığından daha ağır hissettiriyor, tetik titreşimi her oyunda yok oynadığın oyuna göre değişkenlik gösterir.

Ets2 forza gibi oyunlarda engebeli arazide hissettiriyordu.

Bunumi alayim en mantikli seçenek bumudur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,613
Üyeler
204,483
Son üye
Eowhaym
Geri