🔥İndirim Realme Gt 6t Snapdragon 7+ Gen 3 - 120w Hızlı Şarj - 4k 60 FPS Video 22.999 TL!

2019'da realme 5 pro telefon aldım hala kullanıyorum ama artık çok yavaşladı çünkü teknoloji ilerliyor, her şeyin boyutu artıyor, 4 gb ram yetersiz kalıyor. Normal yani yavaşlaması. Bataryası da idare eder günde 2 kez takıyorum. 6 yıllık telefondan bahsediyoruz.

Samsung S25 FE kullanıyorum.
Bataryası biraz çabuk bitiyor. Yedek telefon olarak almak istiyorum. Acil durumlar için.
Bu fiyat bandında önerir misiniz.

Şu telefonun işlemcisi 2 tık düşük olsa bile, kamerası 1tik bile daha iyi olsa almıştım coktan
Şöyle diyeyim A36 ile bu telefon aynı sensörü kullanıyor, giriş seviyesi bir sensör. Nothing Phone 3a'da orta segment, Poco M8 Pro ve A37'de üst segment bir sensör var. Ama arkada 4K 60 FPS, önde 4K 30 FPS olduğu için çok dert değil. Birde işlemcinin sensörü beslemesi diye bir gerçek var. M8 Pro yakınlaştırma konusunda patlıyor mesela çünkü işlemcisi aslında pek kaldıramıyor bu sensörü.

1786212395324.webp

Son düzenleme:
Realme GT 2 Pro'da garanti bitse bile yeşil çizgi çıkan cihazların ekranını ücretsiz değiştiriyorlarmış kronik sorunlu olarak kabul ettikleri için. Çoğu firma bunu garanti varken yapmaz para ister.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7 yıllık Redmi Note 8 kullanıyorum canavar gibi. Sorun çıkmazsa eğer 3 yıl daha benimle olacak.
Note 8 pro var bende de 7 yıl olacak. Tek sıkıntı geçenlerde güç tuşu tıklama işlevini yitirdi iyice bastırmak gerekiyor çalışması için. Batarya hala iş görüyor. Ama artık değiştirmek istiyorum, telefon pes etmiyor 😀

O zaman Tecno Camon 40 Premier oluyor o da yazın 26k şu anda 31k
Aşırı muazzam bir sensör değil. M8 Pro ile çok benzer gibi düşünebilirsin. A37'nin kullandığı bu sensörün geliştirilmiş hali hatta.
M8 Pro'nun sensörü:

Son düzenleme:
Geri