GaniErol
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
Ekran kartını başka yerde dene onunda garantisi vardır ürünler parça garantilidir.Psuyu hallettik diyelim ekran kartına bir şey olduysa ne yapacağım bilmiyorum
Ekran kartını başka yerde dene onunda garantisi vardır ürünler parça garantilidir.Psuyu hallettik diyelim ekran kartına bir şey olduysa ne yapacağım bilmiyorum
Denedim maalesef görüntü gelmedi. O yüzden ekran kartı da gidik büyük ihtimalle fanlar hiç dönmüyor çünkü bastığımdaMaalesef kötü bir durum inşAllah halledersiniz. her zaman diyoruz demek istemiyorum ama iş ciddi olduğu için yine diyeceğiz milyarlarca para sayıp aldığınız ürüne kötü c tier bir psu takmayınız. kötü bir psu Allah korusun vefat ettiği zaman canlı bomba gibi yanında diğer parçalarıda götürür. umarım ekran kartını yakmamıştır en kısa zamanda bir psu ile deneyiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şans işide var elbette 10 binlik thor psu dahi ilkten gidebilir.
sistem komple servise gitmeli. muhmtelen psu onuda götürdü.Denedim maalesef görüntü gelmedi. O yüzden ekran kartı da gidik büyük ihtimalle fanlar hiç dönmüyor çünkü bastığımda
yiyorsa vermesinler söke söke alınır ama biraz uğraştırır tabi. sonuçta adamların oem olarak sattığı kendileri bizzat seçtiği o dandik psunun karşılığını alsınlar.Yapay zeka güzel cevap veriyor "
1. Bu durum garanti kapsamına girer mi?
Evet, kesinlikle garanti kapsamına girer. Sisteminizi hazır/OEM olarak tek bir fatura ile bütün halinde İtopya üzerinden aldığınız için sistem bir bütündür. Yaşadığınız durum (cızırtı gelmesi, RGB'lerin yanıp sönmesi) tipik bir PSU (Güç Kaynağı) donanımsal arızası veya kısa devre koruması (SCP) tetiklenmesidir. Kullanıcı hatası (fiziksel darbe, sıvı teması vb.) olmadığı sürece ücretsiz onarım, parça değişimi veya sistem iadesi hakkınız vardır."
Evet muhtemelen o yüzden kasayı komple pazartesi kargolayacamsistem komple servise gitmeli. muhmtelen psu onuda götürdü.
yiyorsa vermesinler söke söke alınır ama biraz uğraştırır tabi. sonuçta adamların oem olarak sattığı kendileri bizzat seçtiği o dandik psunun karşılığını alsınlar.
para kolay kazanılmıyor.
İtopya'nın yapması gereken şey komple sistemi alıp inceleyerek parçaları değiştirmesi.Denedim maalesef görüntü gelmedi. O yüzden ekran kartı da gidik büyük ihtimalle fanlar hiç dönmüyor çünkü bastığımda
Ben kasayı aldım bu şekilde fotoğrafı koyuyorum. 10 gün sonra kasayı görseli değiştirdiler. Büyük ihtimalle stok bitirdiler çok sorunlu olduğu gibi psu ilanı değiştiler. Aldığım ilan buydu kasa değişmiş.sistem komple servise gitmeli. muhmtelen psu onuda götürdü.
yiyorsa vermesinler söke söke alınır ama biraz uğraştırır tabi. sonuçta adamların oem olarak sattığı kendileri bizzat seçtiği o dandik psunun karşılığını alsınlar.
para kolay kazanılmıyor.
www.itopya.com
Her türlü yasal hakkın var sonuna kadar üzerine git.Denedim maalesef görüntü gelmedi. O yüzden ekran kartı da gidik büyük ihtimalle fanlar hiç dönmüyor çünkü bastığımda
İkiside aynı PSU, sadece onda ki ATX 3.1 ve 3x çıkış var.Ben kasayı aldım bu şekilde fotoğrafı koyuyorum. 10 gün sonra kasayı görseli değiştirdiler. Büyük ihtimalle stok bitirdiler çok sorunlu olduğu gibi psu ilanı değiştiler. Aldığım ilan buydu kasa değişmiş.
![]()
OMEGA-RADEON /AMD Ryzen 5 7600/ ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
OMEGA-RADEON /AMD Ryzen 5 7600/ ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
satıcı her zaman her bütçeye uygun ürün satmaya çalışır en kaliteli elektronikte olsa arızalanabilir bence önemli olan bu süreçteki tutumlarının nasıl olacağıYazık arkadaş yaa, daha 1 aylık sistem, şayet elektrik tesisatından kaynaklı bir durum değilse ITOPYA ya da yazıklar olsun, satmayın abi şöyle dandik ürünleri...
geçmiş olsun hocam psu çok önemli bileşen tier listten bakıp seçmek lazım hazır paketlerdekiler tırt genelde. Her türlü hakkınızı arayın işin ucunu bırakmayın.Merhaba arkadaşlar. itopyadan 1 ay önce oem sistem aldım. Oyun içerisinde grafikler bazen iyileşiyor kötüleşiyordu anlayamadım. Devam ettim oyundandır dedim. PC uyku moduna geçtiği zaman bi zamandan sonra ekran açmamaya başladı. Rest atıyordum düzeliyordu. Kasa bi zaman sonra hiç açılmamaya başladı. Tuşa basıyorsun rpg ler yanıyor hemen kapanıyor. Açılmayınca tabi psuya baktım içinde cızırtı var. 9070xt ekran kartına da hiç voltaj gelmiyor büyük ihtimalle onuda bozdu. Bu durumda garanti kapsamına girer mi. Psu ekran kartına zarar verdiyse tüketici haklarına versem bi sonuç çıkar mı.
Kasayı pazartesi günü itopyaya göndereceğim
Kasa markası bu
![]()
BitFenix MG953 850W 80+ Bronze Tempered Glass FRGB USB 3.0 ATX Mid Tower Beyaz Kasa | ITOPYA
BitFenix MG953 850W 80+ Bronze Tempered Glass FRGB USB 3.0 ATX Mid Tower Beyaz Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile BFC-MGB85WWGSW-4F ITOPYA'dawww.itopya.com