Yardım 450sr Almayı Düşünüyorum Piyasası Nedir ?

James Gg

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,819
2024 model
18.500 de düşme kalkması hasar kaydı yok
Aynalarda ufak çizikler var dedi
Kozmetik 9/10 gibi duruyor
Lastiklerin durumunu anlayamadim tam cst var muhtemelen
Ekstrası yok nerdeyse konfor sele birde tekli koruma demiri gördüm

230.000₺ fiyatı var

Kış geldiğin için piyasası baya durgunlaştı gibi o yüzden beklemekle almak arasında kararsızım

22k da 200 e satılmadı bir haftadır esnafda

1000107788.webp

Fiyatı normal gibi geldi kanka ben borçlardan dolayı 2yıllık motorumu 4 ay önce 42 binde 160a satmıştım. 230a 18bin km ideal gibi. Ufak tefek paslanması oluyor ama büyümüyor. Pas izi görürsen korkma. Lastikler cst ise istersen sıfır ayarda cst ile dğeiştir ucuza satıyorlar. Bunlardaki cst iyi muğlada ben 15 bin km kullandım yaz/kış. Sürüşüne bak ilk çalıştığında ufak bir tıkırdama çıkabilir blokdan. Sürmeye başladığında geçmez ise az ufakdan masraf istiyordur. Bunda ustan iyi oluğu sürece sorun yaşamazsın. Ama kötü ustada en ufak bakımda anası.... motorun. Topuzlarda boya atması olabilir terden dolayı boyası gidiyor oraların ama ucuz bir parça. Bir sorun varsa yaz şuan aklıma gelmedi daha fazlası

2024 model
18.500 de düşme kalkması hasar kaydı yok
Aynalarda ufak çizikler var dedi
Kozmetik 9/10 gibi duruyor
Lastiklerin durumunu anlayamadim tam cst var muhtemelen
Ekstrası yok nerdeyse konfor sele birde tekli koruma demiri gördüm

230.000₺ fiyatı var

Kış geldiğin için piyasası baya durgunlaştı gibi o yüzden beklemekle almak arasında kararsızım

22k da 200 e satılmadı bir haftadır esnafda

Alıntıyı görüntüle
Hocam CFnin piyasası genelde ikinci elde ölüdür. 450SR için satıcılar şuan 250SR da olduğu gibi öldürmemeye çalışıyor ancak bu durum satamadıkça düşecektir, benim tavsiyem belirttiğiniz özelliklerde bir motoru eğer aceleniz yoksa kışın tam giriş ve ortalarında almak olacaktır. Hem fiyatı olduğundan 20-30 bin tl ucuza ilanlar olacak hemde sizin pazarlığınızla 20 bin gibi indirim alacaksınız totale baktığımızda motor 50 bin civarında daha altına gelecek size.

Hocam CFnin piyasası genelde ikinci elde ölüdür. 450SR için satıcılar şuan 250SR da olduğu gibi öldürmemeye çalışıyor ancak bu durum satamadıkça düşecektir, benim tavsiyem belirttiğiniz özelliklerde bir motoru eğer aceleniz yoksa kışın tam giriş ve ortalarında almak olacaktır. Hem fiyatı olduğundan 20-30 bin tl ucuza ilanlar olacak hemde sizin pazarlığınızla 20 bin gibi indirim alacaksınız totale baktığımızda motor 50 bin civarında daha altına gelecek size.
Benim kafamdada aynı dediğiniz şekilde yapmak var hocam şuan hep motorlar ilanda uzun süredir kış ortalarında 200k ya 10k altı bile denk gelebilir gibi duruyor

tanidigim bi abide vardi modelde ayni olmasi lazim yag sogutucu patlatti parcasida hic bir yerde bulunmuyor onun cok yerde tanidigi olunca tamirci abi 2026 model yag sogutucu takti

tanidigim bi abide vardi modelde ayni olmasi lazim yag sogutucu patlatti parcasida hic bir yerde bulunmuyor onun cok yerde tanidigi olunca tamirci abi 2026 model yag sogutucu takti
24-25 modelde çok sık karşılaşılmıyor sanırım da 23 de baya gördüm bende 23 asla almam zaten. Şans işi birazda

Offf hadi abicim bir bitmediniz ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

24-25 modelde çok sık karşılaşılmıyor sanırım da 23 de baya gördüm bende 23 asla almam zaten. Şans işi birazda
Bomboş yorum japondan daha fazla parça bulunuyor

hocam bi arkadaş 250sr kullanıyodu sıfır almıştı 1 2 ay sonra sorun çıkardı 1 2 ay parça bekledi benim düşüncem biraz daha para ekleyip eski kasa ktm duke yada mt25 tercih edebilirsin(naked)

deli midir nedir basimdan gecen olayi anlattim sadece kotu motosiklet demedim
Yamaha bir grenaj parçasına 3 ay süre çekti hem de nmax125, yağ soğutucu gibi 450sr parçaları maksimum 1 ayda geliyor ki halihazırda bulabiliyorsun bir çok yerde. Böyle parça yok gibi saçma yorumlar yapmayın mahalledeki abinin şusu vardı şu olduyla olacak işler değil bunlar

Motomania İzmir var dostum onun sayfaya bir bak piyasadaki güvenilir adamlardandir

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok daha mantıklı hocam üzmez seni sorun çıkarmaz illaki racing istiyorsan başka şekilde tavsiye verebilirim
Patlatma kardeşim ktm ve cfmoto zaten ortak üretim beraber çalışıyorlar, 250cc tek silindir motor nasıl daha mantıklı oluyor şaka mısınız

Geri