Öneri 1.250.000 TL Araç Önerisi

berkoland

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
1250000
İki kişiyiz maksimum bütçemiz 1.250. 26 yaşındayız yeni evlendik. otomatik, hatchback mümkünse sunrooflu görünüşü güzel olan sportif duran, benzinli, donanım ve konfor açısından bizi tatmin edecek değişensiz araç arıyoruz sorunsuz olursa seviniriz 1.2 tsi leon düşünüyoruz ama tavsiyelerinize açığız kararsız kaldık. ilk arabamız olacak nasipse.

Kriterletinize çok uymuyor ancak 2019 ve üstü model 1.3 tce megane bakabilirsiniz. HB bulmanız çok zor. İcon paket bulursanız donanım isteklerinizi karşılar. Satması kolaydır, konforu idare eder. Performansı güzel, ekonomisi güzel.

İlk arabamız olacak demişsiniz şöförlük tecrübesi var mı peki? Tecrübe yoksa edinmek için daha ucuz bir araba alıp arabaların nasıl işlediğini öğrenmeniz çok daha iyi olacaktır.

sunroof şart değilse 1.0tsi polo life bakabilirsin scoda scala 1.0tsi da olabilir manuel sürerim dersen golf 8 1.0 tsi impression var hepsini rahatça 100km altı bulabilirsin 1250 1300 bütçeyle

İki kişiyiz maksimum bütçemiz 1.250. 26 yaşındayız yeni evlendik. otomatik, hatchback mümkünse sunrooflu görünüşü güzel olan sportif duran, benzinli, donanım ve konfor açısından bizi tatmin edecek değişensiz araç arıyoruz sorunsuz olursa seviniriz 1.2 tsi leon düşünüyoruz ama tavsiyelerinize açığız kararsız kaldık. ilk arabamız olacak nasipse.
yeni kasa hundai İ20 1.4 lpg siz alıp lpg taktırıp tadilat muayene yaptırıp 30 liradan depo doldurup gezecen

Scoda scala bence bu bütçedeki en iyi araç
Konu işgal etmek gibi olmasın denk gelince yazayım dedim bize de bu fiyat bandında lazım yazdığınız araç hoşuma gitti bunun gibi başka tavsiyeleriniz var mı hiç araç bilgim yok birkaç ay sonra elime para geçecek şimdiden bilgi sahibi olsam iyi olur benim araç tecrübesi var bu arada sadece piyasa ve araç hakkında pek bilgim yok

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bize bir tık büyük ve uzun geldi ama dediğinize katılıyorum
Sizin özelinizde değil fakat insanlar neden küçük araç istiyor anlayamıyorum

i20 taigo scala

1.2tce eco-g lpg 6edc araclara bakmaniz lazim hocam. trnin gercegi bu bundan sonra.

Geri