ekran kartı 01010
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 637
Komp le sinyal açık değilsadece ortadan bir kenar yarımı mı yoksa komple mi ? Yarsını yapıyorsa sinyali açık bırakıp indiğinizde yapıyor
Komp le sinyal açık değilsadece ortadan bir kenar yarımı mı yoksa komple mi ? Yarsını yapıyorsa sinyali açık bırakıp indiğinizde yapıyor
valla ben hiç yaşamadımda olabilir. Çok konforlu bir araç olsada hala sıkıntıları var.Komp le sinyal açık değil
Evet düzelirmi bilmemvalla ben hiç yaşamadımda olabilir. Çok konforlu bir araç olsada hala sıkıntıları var.
23 model 65 binde t10x var. Benim tavsiyem 23 modellere bulaşmaman, onun dışında kesinlikle alınır. Evde şarj imkanınızda varsa neredeyse bedavaya geziyorsunuz motorinin 100tl olduğu dönemde.Merhabalar iyi günler işten eve evden işe gitmek için elektrikli araca geçmek istiyorum evimde şarj etme şansım mevcut iş yerim git gel 110 kilometre olduğu için motorin fiyatları çok zorluyor aklımda Togg t10x var ancak internet üzerinden baktığım zaman kullanıcıların çok sorun yaşadığını görüyorum deneme şansım mevcut oldu konfor yönünce çok memnun kaldım ama yazılımsal olarak beni korkutuyor gelecek güncellemelerle bu sorunlar ortadan kalkabilir mi şuanda almak mantıklı mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Kia ev 3 gt çok dikkatimi çekiyor belki ona geçe bilirimvalla ben hiç yaşamadımda olabilir. Çok konforlu bir araç olsada hala sıkıntıları var.
aralarında 1.5m tl var hocam o nasıl bir biraz paraArabalardan anlamam ama fiyatlarina biraz baktim togg yerine üstüne biraz daha koyup tesla almak daha mantıklı değil mi
B segment olmasa güzel araba. Çok küçük ve iç malzemesi kötüKia ev 3 gt çok dikkatimi çekiyor belki ona geçe bilirim
Zoe mi kaldı, reno 5 diyecektiniz sanırımÇok iyi fiyata ve taksit imkanı vs olursa tercih edilebilir.
Bmw ix serisi kalite konusunda daha önde en azından öyle hissettiriyor.
Reno zoe vs düşünebilirsin
Skywell kesinlikle alma fren sistemleri çok kötü. Çinli markalar genel olarak tavsiye etmem
şirkette iki adet t10f ve 2 adet t10x var. t10x lerde bir sorun yaşanmadı ama t10flerde sürekli bir şikayet geliyor hatta bir tanesi 2 haftadır serviste.Genel olarak daha az sorun için T10x mi T10f mi tercih edilmeli yoksa sorun olarak hepsinde aynı mı menzil olarak 10f daha fazla ama rahatlık açısından 10x diyorlar ama
Hocam togg t10x 1900000 gözüküyor en sadesi ,teslanin herhangi bir modeline baktim 2400000 yazıyordu belkide daha uygunuda vardir bilmiyorum belki ben yanlış bakmışımdir ama eğer doğruysa 500 daha vermek bana göre daha mantıklıaralarında 1.5m tl var hocam o nasıl bir biraz para
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
B segment olmasa güzel araba. Çok küçük ve iç malzemesi kötü
Bence faizsiz kredi imkanından yararlanabiliyorsanız çok mantıklı.Merhabalar iyi günler işten eve evden işe gitmek için elektrikli araca geçmek istiyorum evimde şarj etme şansım mevcut iş yerim git gel 110 kilometre olduğu için motorin fiyatları çok zorluyor aklımda Togg t10x var ancak internet üzerinden baktığım zaman kullanıcıların çok sorun yaşadığını görüyorum deneme şansım mevcut oldu konfor yönünce çok memnun kaldım ama yazılımsal olarak beni korkutuyor gelecek güncellemelerle bu sorunlar ortadan kalkabilir mi şuanda almak mantıklı mı yardımcı olursanız çok sevinirim