EVDE GİYMEK İÇİN VE DIŞARDA GİYMEK İÇİN ÇORAP ARIYORUM. AYAKLARIM KOLAY KOLAY ISINAN BİRİSİ DEĞİİLİM BİDE BİLGİSAYARDA OTURDUĞUMDA AYAKLAR ÜŞÜYOR GENELDE. ONDAN DOLAYI SICAK TUTAN ÇORAP ARIYORUM. KULLANIP MEMNUN KALDIĞINIZ ÇORAP VARMIDIR?
NASIL YANİBundan ziyade düzensiz yemek yemiyorsunuz gibi geldi.
Kan dolaşımı yüzünden kankam çorapla alakası yok.EVDE GİYMEK İÇİN VE DIŞARDA GİYMEK İÇİN ÇORAP ARIYORUM. AYAKLARIM KOLAY KOLAY ISINAN BİRİSİ DEĞİİLİM BİDE BİLGİSAYARDA OTURDUĞUMDA AYAKLAR ÜŞÜYOR GENELDE. ONDAN DOLAYI SICAK TUTAN ÇORAP ARIYORUM. KULLANIP MEMNUN KALDIĞINIZ ÇORAP VARMIDIR?
bilgisayarda otururken ayaklarını sallarsan üşümez günlük giyim için diyorsan uzun bambu çorap alabilirsin çok üşüyorsa dışarıda filan ayakların kaliteli termal çoraplar varEVDE GİYMEK İÇİN VE DIŞARDA GİYMEK İÇİN ÇORAP ARIYORUM. AYAKLARIM KOLAY KOLAY ISINAN BİRİSİ DEĞİİLİM BİDE BİLGİSAYARDA OTURDUĞUMDA AYAKLAR ÜŞÜYOR GENELDE. ONDAN DOLAYI SICAK TUTAN ÇORAP ARIYORUM. KULLANIP MEMNUN KALDIĞINIZ ÇORAP VARMIDIR?
teşekkürlerbilgisayarda otururken ayaklarını sallarsan üşümez günlük giyim için diyorsan uzun bambu çorap alabilirsin çok üşüyorsa dışarıda filan ayakların kaliteli termal çoraplar var
doğrudur da etkisi olur mu diye düşündüm işteKan dolaşımı yüzünden kankam çorapla alakası yok.
EVDE GİYMEK İÇİN VE DIŞARDA GİYMEK İÇİN ÇORAP ARIYORUM. AYAKLARIM KOLAY KOLAY ISINAN BİRİSİ DEĞİİLİM BİDE BİLGİSAYARDA OTURDUĞUMDA AYAKLAR ÜŞÜYOR GENELDE. ONDAN DOLAYI SICAK TUTAN ÇORAP ARIYORUM. KULLANIP MEMNUN KALDIĞINIZ ÇORAP VARMIDIR?
Yani en kötü yün çoraplar daha sıcak tutar ama terleyip mantar problemi de yapabilir. Onun için arada kalkıp yürürsen şöyle bi kan dolaşımın yerine gelir. Aynı sorun çocukluktan beri bende de var ondan diyorum. Ama kalkıp yürüyor muyum of course notteşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
doğrudur da etkisi olur mu diye düşündüm iştemalum çok oturuyoruz
bağırmadım hocam işten dolayı caps açık kalmış :dUsta niye bağırıyon ya çorap alt tarafı