Yardım Sıcak Tutan Çorap Önerisi Lazım

Masteries

80+
Reaksiyon skoru
94
EVDE GİYMEK İÇİN VE DIŞARDA GİYMEK İÇİN ÇORAP ARIYORUM. AYAKLARIM KOLAY KOLAY ISINAN BİRİSİ DEĞİİLİM BİDE BİLGİSAYARDA OTURDUĞUMDA AYAKLAR ÜŞÜYOR GENELDE. ONDAN DOLAYI SICAK TUTAN ÇORAP ARIYORUM. KULLANIP MEMNUN KALDIĞINIZ ÇORAP VARMIDIR?

Bundan ziyade düzensiz yemek yemiyorsunuz gibi geldi.

EVDE GİYMEK İÇİN VE DIŞARDA GİYMEK İÇİN ÇORAP ARIYORUM. AYAKLARIM KOLAY KOLAY ISINAN BİRİSİ DEĞİİLİM BİDE BİLGİSAYARDA OTURDUĞUMDA AYAKLAR ÜŞÜYOR GENELDE. ONDAN DOLAYI SICAK TUTAN ÇORAP ARIYORUM. KULLANIP MEMNUN KALDIĞINIZ ÇORAP VARMIDIR?
Kan dolaşımı yüzünden kankam çorapla alakası yok.

bilgisayarda otururken ayaklarını sallarsan üşümez günlük giyim için diyorsan uzun bambu çorap alabilirsin çok üşüyorsa dışarıda filan ayakların kaliteli termal çoraplar var

bilgisayarda otururken ayaklarını sallarsan üşümez günlük giyim için diyorsan uzun bambu çorap alabilirsin çok üşüyorsa dışarıda filan ayakların kaliteli termal çoraplar var
teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kan dolaşımı yüzünden kankam çorapla alakası yok.
doğrudur da etkisi olur mu diye düşündüm işte :D malum çok oturuyoruz

Usta niye bağırıyon ya çorap alt tarafı

teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

doğrudur da etkisi olur mu diye düşündüm işte :D malum çok oturuyoruz
Yani en kötü yün çoraplar daha sıcak tutar ama terleyip mantar problemi de yapabilir. Onun için arada kalkıp yürürsen şöyle bi kan dolaşımın yerine gelir. Aynı sorun çocukluktan beri bende de var ondan diyorum. Ama kalkıp yürüyor muyum of course not 😂

Geri