RX 7700 XT Ryzen 7500f Aldım

Ama dayı tr de cidden ekran kartında 2. El piyasası leş şuan sadece AMD 7000 serisi biraz kabul edilebilir gibi bakacaksan oradan bakmanı tavsiye ederim gizli Cevher orası
38 e var ddr5 7700xt ama bilemiyorum ya güvenmek lazım bakınıyorum işte

Parça parça almayı ben de düşündüm ama test edebileceğim bir bilgisayarım yok o yüzden bilmiyorum yani nasıl olur
Bilgisayarcıda test etmem lazım o da ek para demek bunları hesaba katınca işte o yüzden diyorum sana alacaksan yakınındaki bir bilgisayarcıdan al onlar taksit yapar diye düşünüyorum

bence acele etme b850 ye yüksektirsin hem ileride 7800x3d almak istersen falan bidaha annekart almakla uğraşmazsın
B650 rahatça 7800x3d beslemezmi hocam ben besler saniyordum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Parça parça almayı ben de düşündüm ama test edebileceğim bir bilgisayarım yok o yüzden bilmiyorum yani nasıl olur
Ben 2 sefer parça parça topladım bir problem yaşamadım. Ama Facebook'ta gruplarda varım problem yaşayan çok oluyor.

B650 rahatça 7800x3d beslemezmi hocam ben besler saniyordum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben 2 sefer parça parça topladım bir problem yaşamadım. Ama Facebook'ta gruplarda varım problem yaşayan çok oluyor.
Hangi b650 aldığın önemli ama kaliteli 650 ile 850 arasındaki fiyatlar kapanıyor giderek indirimde 850 kovalayabilirsin yada alacaksan kaliteli bir b650 almalısın m-k model veya 650 plus modelleri fln

Geri