Dostlar Sizce RTX 5060 Ddr4 Sistem Alınır mı?

Tam olarak neredesin ki ben hızlı trenle Ankara'dan parça alıp aynı Ankara'yı gezip bir Aspava anıtkabir fln yapıp aynı günün akşamı geri dönmüştüm sende o tarz bişi yspabilirsin
ben aksarayda yaşıyorum hocam burda tek toplu ulaşım aracı halk otobüsü aracın yoksa :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tam olarak neredesin ki ben hızlı trenle Ankara'dan parça alıp aynı Ankara'yı gezip bir Aspava anıtkabir fln yapıp aynı günün akşamı geri dönmüştüm sende o tarz bişi yspabilirsin
hocam birde attığım sistemdeki fanlar yeterli olur mu sence?

ben aksarayda yaşıyorum hocam burda tek toplu ulaşım aracı halk otobüsü aracın yoksa :D

Kule tipi soğutucu olan mı kasa fanları mı kasa fanları yeterli olur ama istersen değiştirebilirsin kule tipi soğutucuyu

Baktım da değiştirmene izin vermiyor o zaman OC atmadan kullanacasın haberin llsun

beyler aynı pcden arkadaşım aldı iki haftadır kullanıyor. ama ddr4e karşı nefret var resmen forumlarda :)) beni sıkıntıya sokar mı maks oynayacağım oyunlar valo cs gta.
yorumları okumadam ama sinerjide taksit yok nakit alım nakit paran varsa 2.el kovala bence o bütçe ile derim

yorumları okumadam ama sinerjide taksit yok nakit alım nakit paran varsa 2.el kovala bence o bütçe ile derim
Nuh diyor peygamber demiyor 2. El almak istemiyormuş

ekran kartı ocli gelmiyo mu zaten hocam ocli kullanmak zorunda değil miyim
İşlemciye OC atamazsın diyorum üstadım ekran kartına değil

geçmiş olsun o zaman nakit para baglanılmaz o kasaya ps5 al daha mantıklı en azından gta 6 oynar satarsın

HAAA PARDON REİSİM İŞLEMCİYE OC ATMAM ZATEN :DDDD hocam peki ekran kartının ocli olmasının bi zararı var mıdır ya?

HAAA PARDON REİSİM İŞLEMCİYE OC ATMAM ZATEN :DDDD hocam peki ekran kartının ocli olmasının bi zararı var mıdır ya?
Yok yok ekran kartı OC diyorlar ama onun pek bir esprisi olmuyor kendin OC siz ekran kartını OC yaptığında aynı olaylar oluyor sadece ufak bir sıcaklık farkı olabiliyor o kadar merak etme OC li olunca fark olmuyor ama kafamı kırdın senin için 2. El ürün bakıyorum aksaraydan

Bu aynı fiyata 5060 yerine 4060 olsa dahi 32 GB+1 TB SSD sunuyor ekran kartsız bu sistemi alıp ekran kartı alabilirsin sonrasında yada direkt 4060 la da alabilirsiniz ama ne iğrenç 2. Elin varmış dayı ya anca bunu bulabildim

Bu da kötü ama senin memleketinde iyi gibi ama dayı bak Ankara'ya git gel mazot parası o kadar etmez cidden söylüyorum git Ankara'ya 2. El al şehrinin 2. Eli çok rezilmiş

Ekler

• 1000037721.webp
    1000037721.webp
    139.5 KB · Hit: 12
  • 1000037720.webp
    1000037720.webp
    163.4 KB · Hit: 12
  • 1000037719.webp
    1000037719.webp
    188.6 KB · Hit: 12
  • 1000037718.webp
    1000037718.webp
    162.1 KB · Hit: 11
  • 1000037724.webp
    1000037724.webp
    143.6 KB · Hit: 11
Son düzenleme:
Yok yok ekran kartı OC diyorlar ama onun pek bir esprisi olmuyor kendin OC siz ekran kartını OC yaptığında aynı olaylar oluyor sadece ufak bir sıcaklık farkı olabiliyor o kadar merak etme OC li olunca fark olmuyor ama kafamı kırdın senin için 2. El ürün bakıyorum aksaraydan

Bu aynı fiyata 5060 yerine 4060 olsa dahi 32 GB+1 TB SSD sunuyor ekran kartsız bu sistemi alıp ekran kartı alabilirsin sonrasında yada direkt 4060 la da alabilirsiniz ama ne iğrenç 2. Elin varmış dayı ya anca bunu bulabildim

Bu da kötü ama senin memleketinde iyi gibi ama dayı bak Ankara'ya git gel mazot parası o kadar etmez cidden söylüyorum git Ankara'ya 2. El al şehrinin 2. Eli çok rezilmiş
Hocam işteyim şimdi çıkıyım değerlendireceğim hiç gerek yoktu vallaha ama allah razı olsun aahhahaha

Geri