Yardım Logitech G305 Mousem Pilini Değiştirdikten Sonra Takılma Yapıyor

Reaksiyon skoru
60
pılını degıstırelı 15 gun oldu (duracell) kutusundan ılk cıkanı kullanıyordum sımdı benım kendı aldııgm duracellerı kullanıyorum son 15 gundur bır takılma oluyor 5 gun oncede g321 aldım. bugunde ıkı kere takılma oldu bu tamamen takılıyordu dongleyı cıkarıp takmadan duzelmıyordu sebep nedır?

Benim mousede takıkıyordu usb taktığım yeri değiştirdim düzelmişti. Bir deneyin isterseniz.

Başka 2.4 ghz kullanan ekipmanınız var mı? Alıcıları yakın takınca ben de aynısını yaşıyordum

Başka 2.4 ghz kullanan ekipmanınız var mı? Alıcıları yakın takınca ben de aynısını yaşıyordum
g321 kulaklıgım var sadece mouseyı one takayım dedım gıne yapıyor ıkı tane kablosuz 2.4 ghz dongle aracım var

Farklı bir pil deneme imkanınız var mı? Koridorda bir tane gece lambam var, Varta pil takınca ışığı başta yanıyor sonra saçmalamaya başlıyor mesela. Ama pil dolu yani ve atıyorum kumanda gibi daha az güç çeken bir şeye takınca sorun olmuyor. Belki kullanılan pil beslemeye yetmiyordur.

Farklı bir pil deneme imkanınız var mı? Koridorda bir tane gece lambam var, Varta pil takınca ışığı başta yanıyor sonra saçmalamaya başlıyor mesela. Ama pil dolu yani ve atıyorum kumanda gibi daha az güç çeken bir şeye takınca sorun olmuyor. Belki kullanılan pil beslemeye yetmiyordur.
ya kutudan cıkan pılını kullanıyordum sorun yoktu mousenın yanında aldıgım 8lı duracell pıl almıstım bıttıkten sonra yenı bır tane taktım bu basladı sımdı baska bır pıl taktım denıyecegım bır sure

Geri