🔥İndirim Samsung Odyssey G5 G53f 200 Hz 6.997 TL!

Bu ekran geçen haftalardaki ktc h27T22C 27 ' modellernden daha mı fiyat performans

ben bu ürünü alıp iade etmiştim. ne kadar uğraşsamda renk ayarını düzeltemedim. Alınacak bir ürün değil bence.

ben bu ürünü alıp iade etmiştim. ne kadar uğraşsamda renk ayarını düzeltemedim. Alınacak bir ürün değil bence.
Renkler istediğin gibi değil miydi nasıl bir sorun yaşadın açıklar mısın

gigabyte g27q2 modeliyle karşılaştırdım, teknik olarak ikisi de 8bit+2bit frc olmasına rağmen renk gamutu olarak samsung çok gerideydi. mesela sualtı videosu açıyordum panelin gösteremediği mavi-turkuaz tonları mora dönmeye başlıyordu. referans olarak oled iphone 15 ekranı kullandım. ayrıca arka aydınlatma olarak kullandığı led ışıklar daha sıcak tonlardaydı. bu da beyazları daha sıcak gösteriyor, çok hoşuma gitmedi. alttaki görselde soldaki ekran samsung. (renk sıcaklığı ayarı normalde, warm değil)
s1123.webp

Genel olarak sağdaki Asus 1080p ye göre daha iyi. Süper bir fark yok ama zaten 6797 tl ye göre bence bayağı fp

Ekler

• 41763.webp
    41763.webp
    739.5 KB · Hit: 18
gigabyte g27q2 modeliyle karşılaştırdım, teknik olarak ikisi de 8bit+2bit frc olmasına rağmen renk gamutu olarak samsung çok gerideydi. mesela sualtı videosu açıyordum panelin gösteremediği mavi-turkuaz tonları mora dönmeye başlıyordu. referans olarak oled iphone 15 ekranı kullandım. ayrıca arka aydınlatma olarak kullandığı led ışıklar daha sıcak tonlardaydı. bu da beyazları daha sıcak gösteriyor, çok hoşuma gitmedi. alttaki görselde soldaki ekran samsung. (renk sıcaklığı ayarı normalde, warm değil) Alıntıyı görüntüle
Aynı Gigabyte ben de kullanıyorum renkler fabrikasyon olarak soluk görünüyordu özellikle beyazlar, biraz ayar çekince çok güzel oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,862
Üyeler
204,544
Son üye
Furkan argın
Geri