Rat Yedim Temiz Format Nasıl Atarım

Reaksiyon skoru
0
İlk defa rat yedim steam hesabım vs giriş yapılmılş ama çok şükür kurtardım hepsini direk ama pc'ye nasıl tertemiz bir format atarım

İlk defa rat yedim steam hesabım vs giriş yapılmılş ama çok şükür kurtardım hepsini direk ama pc'ye nasıl tertemiz bir format atarım
Youtube gir format nasıl atılır yaz tek tek gösteriyorlar izleyerek yap çok kolay yaparsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Disklerde ki her şeyi sil.

Youtube gir format nasıl atılır yaz tek tek gösteriyorlar izleyerek yap çok kolay yaparsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Disklerde ki her şeyi sil.
USB olarak atmayı biliyorum ama çevremde hep temiz atmadığın sürece işe yaramaz diyorlar o yüzden sormuştum

USB olarak atmayı biliyorum ama çevremde hep temiz atmadığın sürece işe yaramaz diyorlar o yüzden sormuştum
1-2 ay önce bende yedim diskleri tamamen temizledim sorun ortadan kalktı.

En temiz yolu zaten USB ile format atmak
Format atarken mevcut diskini sil disk ekranından ondan sonra yeni diyerek bölümleri oluştur alt partition lar oluşturacak
Sonra ileri de en büyük gb boş yeri olan disk partitionunu seçip
Hiçbir veri kalmaz diskte

Çok zor değil. YT gir nasıl format atılır vs. yaz tonla video çıkar.

RAT yemenize ne sebep oldu? Antalablir misiniz ? Yani ne yaparken başınıza geldi bu olay ?

EPIC Games gibi halen oldukça ucuza TL ile oyun satan platformlar varken neden böyle şeylerle uğraşıyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,242
Üyeler
204,100
Son üye
alsi496
Geri