mahmtyazcii
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
İlk defa rat yedim steam hesabım vs giriş yapılmılş ama çok şükür kurtardım hepsini direk ama pc'ye nasıl tertemiz bir format atarım
Youtube gir format nasıl atılır yaz tek tek gösteriyorlar izleyerek yap çok kolay yaparsın.İlk defa rat yedim steam hesabım vs giriş yapılmılş ama çok şükür kurtardım hepsini direk ama pc'ye nasıl tertemiz bir format atarım
USB olarak atmayı biliyorum ama çevremde hep temiz atmadığın sürece işe yaramaz diyorlar o yüzden sormuştumYoutube gir format nasıl atılır yaz tek tek gösteriyorlar izleyerek yap çok kolay yaparsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Disklerde ki her şeyi sil.
1-2 ay önce bende yedim diskleri tamamen temizledim sorun ortadan kalktı.USB olarak atmayı biliyorum ama çevremde hep temiz atmadığın sürece işe yaramaz diyorlar o yüzden sormuştum
En temiz yöntem USB zatenUSB olarak atmayı biliyorum ama çevremde hep temiz atmadığın sürece işe yaramaz diyorlar o yüzden sormuştum
En temiz yolu zaten USB ile format atmakUSB olarak atmayı biliyorum ama çevremde hep temiz atmadığın sürece işe yaramaz diyorlar o yüzden sormuştum
RAT yemenize ne sebep oldu? Antalablir misiniz ? Yani ne yaparken başınıza geldi bu olay ?İlk defa rat yedim steam hesabım vs giriş yapılmılş ama çok şükür kurtardım hepsini direk ama pc'ye nasıl tertemiz bir format atarım
Ben torrent aracılığı ile oyun indirdim.RAT yemenize ne sebep oldu? Antalablir misiniz ? Yani ne yaparken başınıza geldi bu olay ?