Öneri Telefon İçin Mikrofon Kalitesi İyi Olan Kablolu ve Kablosuz Kulaklık Önerisi

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,083
Bütçe
3000
Merhabalar arkadaşlar,
Telefonda sesli görüşme için (whatsapp, telegram ve normal arama) mikrofonu kaliteli gürültülü ortamda bile sesi iyi alabilecek ve de az veya orta sesli ortamda kısık sesle konuştuğumda bile sesimi rahat bir şekilde alabilecek bir kulaklık arayışındayım...

Müzik deneyimi de güzel olursa tadından yenmez :kedi:

2 adet kablolu (type-c girişli) kulaklık önerisi ile 2 adet kablosuz kulaklık önerisi istiyorum sizlerden.

Kablolu kulaklık iem kulaklık olabilir (daha öncesinde wraith iem kulaklık kullandım type-c girişli ama 2 kere bozuldu)
Kablosuz kulaklık ise normal olanlarda olabilir boyunluklu olanlarda olur...

Bütçem 2000₺-4000₺

İyi forumlar :peepokalp:

Yok mu güzel kulaklık önerisi sevgili arkadaşlar? :peeposad::peeposad2:

Kablolu : Apple EarPods Type-C ve Samsung AKG EO-IC100
Kablosuz : FreeBuds 6i ve FreeBuds SE 4 ANC

Anker Soundcore P40i
Anker Soundcore Liberty 4 NC

kablolu olarakta Apple Earpods Alabilirsin
Kablolu olarak en iyi mikrofon kalitesi apple earpods'ta mı hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anker Soundcore P40i

kablolu olarakta Apple Earpods Alabilirsin
Ayrıca hangi anker modeli daha iyi hocam?
Liberty 4 nc mi yoksa p40i mi?

Kablolu : Apple EarPods Type-C ve Samsung AKG EO-IC100
Kablosuz : FreeBuds 6i ve FreeBuds SE 4 ANC
Hocam kablolu olarak bu ikisinden hangisi ni önerirsiniz?
Ve kablosuzdan bunu alırsan daha iyi olur dediğiniz hangisi?

Kablosuzda 6i kabloluda telefonunuzuz işletim sistemine göre demek istiyorum

Kablosuzda 6i kabloluda telefonunuzuz işletim sistemine göre demek istiyorum
Samsung s26 Ultra için kablolu alacağım ben daha çok iem kulaklık alıyordum mikrofon ve ses kalitesi de iyi oluyor diye ama tabii ki iem kulaklıklar çok pahalı oluyor ve ben en ucuzu olan wraith sense pro alıyordum ama çok çabuk kablosu bozuluyor ondan dolayı hem kaliteli hem de aşırı pahalı olmayacak kulaklık arayışına girdim ama ses kalitesinden ziyade mikrofonunun iyi olmasını istiyorum.

Samsung AKG EO-IC100 iyi midir? istediğimi sunar mı acaba?

Samsung s26 Ultra için kablolu alacağım ben daha çok iem kulaklık alıyordum mikrofon ve ses kalitesi de iyi oluyor diye ama tabii ki iem kulaklıklar çok pahalı oluyor ve ben en ucuzu olan wraith sense pro alıyordum ama çok çabuk kablosu bozuluyor ondan dolayı hem kaliteli hem de aşırı pahalı olmayacak kulaklık arayışına girdim ama ses kalitesinden ziyade mikrofonunun iyi olmasını istiyorum.

Samsung AKG EO-IC100 iyi midir? istediğimi sunar mı acaba?
çok gürültülü ortamda mucize beklemeyin tabi ama kısık sesle konuşmada kablolu olduğu için daha stabil olur. ses kalitesi de kötü değil sadece bas tarafı çok iddialı değil
yalnız satıcıya dikkat edin bunun sahtesi pazarda çok dönüyordur bence :)

apple dayanıklılık uzun ömürlük ses kalitesi vs 10 numara

Bütçenin üst sınırındadır ancak sesli görüşme konusunda bu fiyat bandındaki en başarılı TWS kulaklıktır. Üzerinde tam 6 adet yapay zeka destekli mikrofon bulunur. Otobüs, cadde veya rüzgar gürültüsünü filtrelerken sesinizi net ayıklar. Bacaklı (stem) tasarımı mikrofonu ağzınıza yaklaştırdığı için kısık sesle konuşmalarda avantaj sağlar.

Üst düzey Aktif Gürültü Engelleme (ANC), Hi-Res LDAC desteği ve mükemmel bir bas/müzik performansı sunar.

Anker Soundcore P40i

Liberty 4 NC’ye bütçe açısından alternatif olarak en güçlü adaydır. Yapay zeka destekli 6 mikrofonlu altyapısı sayesinde telefon görüşmelerinde gürültüyü çok başarılı bastırır.
Şarj kutusunun aynı zamanda telefon standı olarak kullanılabilmesi ve uzun pil ömrü büyük avantajdır. Ses kalitesi Soundcore imzasını taşır (dolgun baslar, net tizler).

çok gürültülü ortamda mucize beklemeyin tabi ama kısık sesle konuşmada kablolu olduğu için daha stabil olur. ses kalitesi de kötü değil sadece bas tarafı çok iddialı değil
yalnız satıcıya dikkat edin bunun sahtesi pazarda çok dönüyordur bence :)
Çok teşekkür ederim hacı abi

Çok teşekkür ederim hacı abi
Rica ederim hocam ama hacı abi sarmadı beni :D bu arada yani turkcell bayisi işletiyorum tecrübelerden yola çıkarak bunları söyleyebildim umarım alınca dediğimden farklı şeyler çıkmaz

apple dayanıklılık uzun ömürlük ses kalitesi vs 10 numara

Bütçenin üst sınırındadır ancak sesli görüşme konusunda bu fiyat bandındaki en başarılı TWS kulaklıktır. Üzerinde tam 6 adet yapay zeka destekli mikrofonbulunur. Otobüs, cadde veya rüzgar gürültüsünü filtrelerken sesinizi net ayıklar. Bacaklı (stem) tasarımı mikrofonu ağzınıza yaklaştırdığı için kısık sesle konuşmalarda avantaj sağlar.

Üst düzey Aktif Gürültü Engelleme (ANC), Hi-Res LDAC desteği ve mükemmel bir bas/müzik performansı sunar.

Anker Soundcore P40i

Liberty 4 NC’ye bütçe açısından alternatif olarak en güçlü adaydır. Yapay zeka destekli 6 mikrofonlu altyapısı sayesinde telefon görüşmelerinde gürültüyü çok başarılı bastırır.
Şarj kutusunun aynı zamanda telefon standı olarak kullanılabilmesi ve uzun pil ömrü büyük avantajdır. Ses kalitesi Soundcore imzasını taşır (dolgun baslar, net tizler).
Çok detaylı yazmışsınız hocam çok teşekkür ederim

Rica ederim hocam ama hacı abi sarmadı beni :D bu arada yani turkcell bayisi işletiyorum tecrübelerden yola çıkarak bunları söyleyebildim umarım alınca dediğimden farklı şeyler çıkmaz
Sıkıntı yok hocam deriz yahu :peepokalp:
Allah razı olsun tekrardan

Mikforon kalitesi iyi bir kablosuz kulaklik yok. Hepsi berbat. Inceleme videolarina falan da aldanmayin. Alakasi yok oradaki mikrofon sesiyle gercek hayattakinin. Hatta bir tane son yillarda çok meshur kanal var. Ses üzerinde oynama yapiyor bence incelemelerde.
Ozet olarak mic kalitesi icin kablolu şart.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,753
Üyeler
204,516
Son üye
Cmpxy
Geri