Yurt Dışından RTX 5080 Ekran Kartı Almak Mantıklı mı ?

Reaksiyon skoru
28
Öncelikle herkese merhaba, kuzenim ve dayım haftada bir yurt dışına çıkıyor sizce yurt dışından 5080 almak mantıklı olur mu çünkü bir sorun odluğunda servise de verebilir yurt dışına gittiğinde bu yüzden sizce almalı mıyım ?

Öncelikle herkese merhaba, kuzenim ve dayım haftada bir yurt dışına çıkıyor sizce yurt dışından 5080 almak mantıklı olur mu çünkü bir sorun odluğunda servise de verebilir yurt dışına gittiğinde bu yüzden sizce almalı mıyım ?
Yani çok mantıklı fiyatlara geliyorsa olabilir belki

Abdullah hocam sağolsun kendisinden mart ayında 56k ya rtx 5080 gaming pro almıştım. Taş gibi valla, şimdi el yakıyor fiyatlar.

Fiyat farkları değer mi değmez mi bakın.

Almanya için bakmıştım da almanya ile burdaki fiyatlar yakın gelmişti bana garanti riskine değmez gibiydi

Nerden alcan hocam, fiyatlar nasıl merak ettim

Yurt dışında 80-85 bin arasına geliyor 5080 şu an.

Riskli, çok çok uyguna geliyorsa alınabilir ama sorun yaşarsan garantisinin burada geçerli olmayacağını bilmen gerekiyor.

Kusura bakmayın yanlış hesaplamışım 65 binde denk geliyor üstüne bir de tax free alınca biraz daha düşüyor.

Arada en kötü 10-15K fark olmalı ki değsin. Diğer türlü teknoloji bu güven olmaz. Çok ekran kartı değiştim bir kez bile garantilik olmadım ama alınacak risk değil.

Ekran görüntüsü 2026-09-29 140632.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,896
Üyeler
204,279
Son üye
Nameless2603
Geri