❌İndirim Bitti! 2 Kg Afyon Kasap Sucuğu 325₺ | Sadık Cheff

almayın akradaşlar. Tadı çok kötü. İçinde her şey var :D at-sinek v.s yokta bir sucuk yapımında kaliteyi belirleyen ve o kaliteye göre az koyulması gereken şeyleri fullemişler içine. Pişirince %40-50 küçülüyor boyutu o derece..

Alacak arkadaşlar varsa da sıcak ve nem olmayan bir oda da 5-7 gün bekletip ondan sonra kullanmalarını tavsiye ederim.

almayın akradaşlar. Tadı çok kötü. İçinde her şey var :D at-sinek v.s yokta bir sucuk yapımında kaliteyi belirleyen ve o kaliteye göre az koyulması gereken şeyleri fullemişler içine. Pişirince %40-50 küçülüyor boyutu o derece..

Alacak arkadaşlar varsa da sıcak ve nem olmayan bir oda da 5-7 gün bekletip ondan sonra kullanmalarını tavsiye ederim.
Bunu alacak arkadaş varsa almasın bi zahmet :D gitsin kasaptan 2kg tavuk alsın daha sağlıklı

Rengine bak dökmüşler kırmızı ilacı

Cumhuriyet iyidir

Ben öğrenciyken alıyordum, Yoklukta gidiyor, ama bu keresinde ağzıma horoz ibiği gelmişti
Kral ekmegin icine 200 tlyi at direk oyle ye daha saglıklıdır yenir mi bu

Yokluk nedir bilir misin? O dönemde, kasaba gidip, abi sokak kedileri için dandik cigerlerden isterdim, kendim pişirip yerdim

öncede duymuştum atayım dedim afyonda sucuk sıkıntısı var

Yılka atı (dağda gezen boş at) etinden yaptılarsa fiyat normal maliyet atı yakalamak için yakılan mazot

Geri