🔥İndirim 🔥 Ssn Sports 2100gr 70 Servis Protein Tozu + 300gr Creatin %30 Kod ile 2.491,02tl 🔥

Yukosss

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
678
Konusu açılmıştı ben direkt yetkililere yazıp foruma özel kod istedim ve aklında soru işareti takılanlar direkt SSN Sports'a yazıp Analiz raporlarını isteyebilir + WPC-80 Faturalarını da isteyebilir.

Foruma özel kod: FORUM30

Whey+Creatine kombinasyonunu ekleyin sepete.

1790688645722.webp

IMG_4727.webp

bu marka gerçekten kaliteli bir marka mı bilen ve kullanan yazsın lütfen.

kralım yaptı yine şovunu

Emeklerine sağlık kardeşim çektim senin aldığın 3lüyü. Yorumlara odaklanarak da bisküvili tercih ettim. İlk kez alıyorum protein tozu ve creatin. Umarım faydasını görürüm. Tekrardan teşekkürler emeklerin için çok sağol.

bu marka gerçekten kaliteli bir marka mı bilen ve kullanan yazsın lütfen.
Kimse bilemez ki tamamen sana bağlı. bağımsız analiz yapan yoksa biraz şansına bağlı. ben toplamda 2-3 yılda 15-20 farklı protein tozu kullandım diyelim etkisini gördüm mü evet. ama beslenmede zaten 90-110g üstü protein alıyorum antrenmandan sonra da içiyorum wheyde içindeki bcaa işe yaradı protein miktarı ve içeriğinin gerçekten doğru olup olmadığını da bağımsız analiz olmadan bilmiyoruz işte

piyasada aklınıza gelen bütün markaları 10+ yıldır denedim, son 1 yıldır SSN kurabiyeli içiyorum, bi sorun yaşamazsınız rahat olun

Emeklerine sağlık kardeşim çektim senin aldığın 3lüyü. Yorumlara odaklanarak da bisküvili tercih ettim. İlk kez alıyorum protein tozu ve creatin. Umarım faydasını görürüm. Tekrardan teşekkürler emeklerin için çok sağol.
Güle güle kullan hocam :) Böyle mutlu olunca insanlar bende seviniyorum valla ..

FORUM30 kodu ile 2li protein tozu aldım. 2100 gr toz 2188 tl ye geldi. teşekkürler.
Ara Toplam6.192,08TL
MNGDHL DHL Kargo - Ücretsiz Kargo0,00TL
Kupon (FORUM30)-1.857,62TL
KDV (%1)43,34TL
Toplam4.377,80TL

bu arada dipnot gönderdikleri shaker yıkadığınızda çok minimal kokuyor diğer markalara göre

Bende var 3kg kadar. 1-2 video kafamı karıştırdı ondan beridir her içtiğimde kafada soru işareti kalıyor ya.

Geri