3.000tl'ye Deri Ceket Önerisi

Hocam deri ceketler çok pahalı ayrıca sizin attığınızda suni deri %100 poliester yazıyor bir nevi poşet giyiyorsunuz , eğer hakiki deri istiyorsanız bütcenizi biraz daha çıkarmalısınız

Hocam deri ceketler çok pahalı ayrıca sizin attığınızda suni deri %100 poliester yazıyor bir nevi poşet giyiyorsunuz , eğer hakiki deri istiyorsanız bütcenizi biraz daha çıkarmalısınız
Hocam hiç polyester olup olmadığına dikkat etmemiştim. Genel anlamda kötü bir kumaş diye biliyorum fakat bazı giysilerde iyi gidiyor. Hocam maksimum 3.000TL verebilirim. Gerçek deriler de çok pahalı.

Hocam hiç polyester olup olmadığına dikkat etmemiştim. Genel anlamda kötü bir kumaş diye biliyorum fakat bazı giysilerde iyi gidiyor. Hocam maksimum 3.000TL verebilirim. Gerçek deriler de çok pahalı.
Hangi havalarda giyiceksiniz ki hocam ona göre pamuk hırka/ceket tarzı bir şey almanız daha iyi olur

İçi sıcak tutucak pamuk bir hırka/ceket alabilirsiniz tek sıkıntı yamurda ıslanıyorsunuz. Mont vb. şeyleri giymeyi sevmeyen biri olarak kışları içime sweat+içlik bir de dediğim tarzdan bir hırka/ceket alıyorum pekte yağmurda dolaşmadığımdan sıkıntı olmuyor ama kendi tercihiniz, yağmurda dolanıyorum diyorsanız indirim takip ederek ediceği fiyata bir suni deri çekebilirsiniz. Mesela geçen aylardaki inditex indirimlerinde 1.5k civarına şık görünen bir çok suni deri ceketler düşmüştü onları bekleyebilirsiniz.

Zara, bershka, p&b inditex markaları asla fiyatını haketmiyor. Lcw, defacto, kotona baktım onlarda fiyatta zarayla yarışıyo. Bu bütçede hakiki deri bulman imkansız boşuna illede deri arama. F/p olarak ate studiosu öneririm

Suni deriler acayip terletiyor bi avmye gidip dene bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,091
Üyeler
204,609
Son üye
aeodark
Geri