🔥İndirim Jonsbo Za-360br Üçlü Siyah Reverse Fan 2299 TL

Reaksiyon skoru
32
Fanı bir ay önce aynı satıcıdan Lian Li kasa ile beraber (kasa hariç) 2900 TL’ye aldım. Satıcı Mat bilgisayar. Amazon gönderimi sağlıyor. Çok sıcak sayılmaz ama görsel açıdan çok iyi ürün.

Bence oldukça çirkin duruyor ya.

Fanı bir ay önce aynı satıcıdan Lian Li kasa ile beraber (kasa hariç) 2900 TL’ye aldım. Satıcı Mat bilgisayar. Amazon gönderimi sağlıyor. Çok sıcak sayılmaz ama görsel açıdan çok iyi ürün.

Çok güzelmiş buda, ben Amazon dan Almanya'dan şunu alacaktım akrabanın adresine, yatmasına çok pişman oldum. Şu nasıl sizce. Arctic in yeni mahsulü.

Çok güzelmiş buda, ben Amazon dan Almanya'dan şunu alacaktım akrabanın adresine, yatmasına çok pişman oldum. Şu nasıl sizce. Arctic in yeni mahsulü.
Ben Lian li o12 vision compact kasada yan tarafa 3 ters za-360, arka egzoza ikili Jonsbo za-240 alt ve üste de Arctic p12 pro siyah fan aldım. Arctic’ler kalite olarak güzel. Rulmanları fdb. Kasayla uyum sağladıktan sonra düşündükleriniz de iyi görünüyor.

Pro serisi bildiğiniz üzere arctic in en iyi fan serisi. Fakat bu bionix serisi yeni çıktı ve lianli deki gibi ama daha farklı bir şekilde kablo karmaşası olmadan çalışan bir sistemde çalışıyor. Hemde pro serisinden %3 kadar daha az performanslı sadece.Aynalı tip sevmiyorum. Böyle şerit olacak. Ben şerit seviyorum. Bende bu arada MAG Pano 100R var. İçinde hem MSI, hem Deepcool hemde Noctua bulunuyor. Bunu getirtemiyorum şuanda. Muhtemelen ikinci el veya sıfır noctua kovalayacağım. Eğer bu jonsbolardan almadan durabilirsem

Pro serisi bildiğiniz üzere arctic in en iyi fan serisi. Fakat bu bionix serisi yeni çıktı ve lianli deki gibi ama daha farklı bir şekilde kablo karmaşası olmadan çalışan bir sistemde çalışıyor. Hemde pro serisinden %3 kadar daha az performanslı sadece.Aynalı tip sevmiyorum. Böyle şerit olacak. Ben şerit seviyorum. Bende bu arada MAG Pano 100R var. İçinde hem MSI, hem Deepcool hemde Noctua bulunuyor. Bunu getirtemiyorum şuanda. Muhtemelen ikinci el veya sıfır noctua kovalayacağım. Eğer bu jonsbolardan almadan durabilirsem
Valla benim fan ve kasa kombinasyonlarım da çok mantıklı olmadı fiyat bakımından. Bence maliyeti aza indirecek bir bütünlükte olsunlar. Düşündüğünüz marka veya o markaya en yakın özellikte başka markaya ait fan bulunduran göze de hoş gelen kasayı alın geçin. Eksik yuvaları da benzerleriyle doldurup az maliyetle bitirin bence. Şu an pişmanım. Olması gerekenden gereksiz 7-8 bin TL’lik fazla masraf etmiş oldum.

Güzel fanmış, ihtiyacı olan değerlendirsin diyeceğim ama ben tüm fanlar aynı model olmazsa çok rahatsız oluyorum.

Lan ihtiyacım varken aradımda bulamadım şimdi girdiği hallere bak

bu fanların aynıları başka markalarda çok daha ucuza satılıyor, bizzat denedim kesinlikle kalite farkı yok sadece marka bilinirliğinden dolayı bu paralara satılıyor.

Geri