Çözüldü✓ Rtx4060 Ryzen 5 5600 Ddr5 Kombinasyonu?

Reaksiyon skoru
1
beyler dünkü konudan sonra ekran kartını 4060a çektim ddr5e karar verdim rtx4060 ryzen 5 5600 ddr5 8x2 ram düşünüyorum kombinasyon nasıl dar boğaz yapar mı bide bu özelliklerde sistem atar mısınız? bütçe max 50k

Yani şu an kopyala yapıştırımda bir link var ama banlanırız kesin.
hocam şimdi sinerji hasaki alacağım ama dünkü açtığım konuda herkes ddr4 alma para açısından paran boşa gider dedi o sistemde şöyle:

Sinerji Hasaki Gigabyte GeForce RTX5060 Windforce MAX OC 8GB Ryzen 5 5600 16GB DDR4 500GB NVMe M.2 SSD OEM PAKET

ama şöyle bi soru sorucam bu sistemi alırsam tek kayıbım para mı olur bu sistem darboğaz yapar mı? sıkıntı çıkartır mı elğmde kalır mı,?

hocam şimdi sinerji hasaki alacağım ama dünkü açtığım konuda herkes ddr4 alma para açısından paran boşa gider dedi o sistemde şöyle:

Sinerji Hasaki Gigabyte GeForce RTX5060 Windforce MAX OC 8GB Ryzen 5 5600 16GB DDR4 500GB NVMe M.2 SSD OEM PAKET

ama şöyle bi soru sorucam bu sistemi alırsam tek kayıbım para mı olur bu sistem darboğaz yapar mı? sıkıntı çıkartır mı elğmde kalır mı,?
Bu sistem darboğaz yapmaz ama pahalı gibi geldi bana. Performans açısından keyif verir bu arada güzel sistem.

Tek tek almayı düşünürsen sana güzel bir şeyler oluşturmaya çalışayım

Bu sistem darboğaz yapmaz ama pahalı gibi geldi bana. Performans açısından keyif verir bu arada güzel sistem.

Tek tek almayı düşünürsen sana güzel bir şeyler oluşturmaya çalışayım
eyvallah hocam sağol ya tek tek uğraşmak istemiyorum dün bi arkadaş uğraştı gerek yok bunu alacak gibiyim beni üzmesin keyif gersin yeter skym parasına iyi forumlar

Hazır 4060 sistem bulman çok zor. Yani illa hazır ve Nvidia alacaksan 5060 dışında seçeneğin yok.

Kasa hariç şu sistem de alınabilir. En azından düzgün bir anakart almış olursun. Sonradan yanına 16 GB bellek eklersin. İleride ikinci elden X3D işlemci falan alırsan anakart besleyecektir.

Bu arada 5600 da çoğu oyunda yeter. BF6, COD modern oyunlarında belki 5700X falana yükseltmek gerekebilir. Gerçi sadece BF gibi ağır oyunlar. Veya 100 kişinin olduğu Rust, Arma, Squad, WARDOGS gibi oyunlar sorun çıkarır.

Geri