80-100k Arası Laptop Önerileri

sopa

80+
Reaksiyon skoru
1
Kız kardeşim endüstiriyel tasarım kazandı ve 3d çizim ve render işlerinde kullanmak üzere 80-100k arasınla laptop bakıyorum.

https://app.hb.biz/ePT4FG7AFNzW internette gezinirken bunu buldum nasıl sizce alınır mı ve sonunda hx olan işlemciler alınmaz falan diyorlar sebebi nedir.

Veya sizin önerebileceğiniz laptoplar var mı?

Laptoplarda marka önemli msi yada asus ilk tercihiniz olsun gerçi oyun yoksa modelleme ve render için macbook m5 falanda bakabilirsiniz bütçenize göre öğrenci indirimleride oluyor

Laptoplarda marka önemli msi yada asus ilk tercihiniz olsun gerçi oyun yoksa modelleme ve render için macbook m5 falanda bakabilirsiniz bütçenize göre öğrenci indirimleride oluyor
Neden önemli garatiden dolayı falan mı ? (Bilmediğim için soruyorum)

Macbook düşünmüyoruz teşekkürler

Benim attığım ile arasında hiçbir fark göremedim ayrıca 10 bin daha pahalı neden benim attığım değil de bu bilgi verirmisin
Sizin attığınız 8 GB VRAM içeriyor. Benim attığım ise 12 GB VRAM içeriyor. 100k'ya kadar bütçe varken 12 GB VRAM olanı seçmek daha mantıklı olur.

Sizin attığınız 8 GB VRAM içeriyor. Benim attığım ise 12 GB VRAM içeriyor. 100k'ya kadar bütçe varken 12 GB VRAM olanı seçmek daha mantıklı olur.
Ha şimdi anladım teşekkür ederim söylediğiniz gerçekten mantıklı ilk driver kurulumunun zor olduğunu duydum onun haricinde herhangi bir kronik sıkıntısını okumadım bu fiyata şuanki piyasada alınıcak en iyi laptop bu mudur.

Ha şimdi anladım teşekkür ederim söylediğiniz gerçekten mantıklı ilk driver kurulumunun zor olduğunu duydum onun haricinde herhangi bir kronik sıkıntısını okumadım bu fiyata şuanki piyasada alınıcak en iyi laptop bu mudur.
Driver kurulumunda bir şey yok. Laptopu kurun, internete bağladığınızda büyük ihtimalle Windows hepsini indirecektir. İndirmese bile G-Helper programında zaten eksik driverlar gösteriliyor ve tıkladığınızda kuruyor. Tabi yanında USB Driver gönderilse fena olmazdı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,730
Üyeler
204,242
Son üye
Kenpache
Geri