❌İndirim Bitti! Migros Money %50 İade Kampanyası Aktif

Xsezer

80+
Reaksiyon skoru
25
İşine yarayanlar değerlendirebilir.

Son düzenleme:
Ekmek çay vs fena değil gibi sularda da var meyve suları vs

Son düzenleme:
İşine yarayanlar değerlendirebilir.
Abi ben bu urunleri genelde zaten %50 fiyatina aliyorum. Bana mi cok pahali geldi bu fiyatlar?

pahalı

Aga moneyleri bekletiyordum geçen gün harcıyim dedim bir baktım moneyler silinmiş bu bildiğin çakallıktır internette 31 aralıkta siliniyor yazıyor adamlar 1 ay sonra silmişler

Aga moneyleri bekletiyordum geçen gün harcıyim dedim bir baktım moneyler silinmiş bu bildiğin çakallıktır internette 31 aralıkta siliniyor yazıyor adamlar 1 ay sonra silmişler
Bilginiz olsun: 1 Eylül 2026’dan önce kazandığınız Money’leri bugün saat 23:59’a kadar kullanabilirsiniz. Kullanmadığınız Money’ler gece silinecek. Silinecek Money’leri Money uygulamasında Profil → Kazançlarım bölümünden görebilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

en sağlıklısı money uygulamasından takip etmek

%50 değerli oluyor mesela 300 TL ise 450 TL oluyor
Onu bekleyene kadar Money’lerin süresi doluyor. Sonra da çöpe gitmesin diye son gün kampanyaya denk gelmese bile pahalı veya gereksiz ürünler almak zorunda kalıyoruz. O kısmı biraz sıkıntı oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,518
Üyeler
204,456
Son üye
Hobidi
Geri