fiyat gecmisi eklentisini atar mısın ? favorilere atmadanda gösteriyor süper olurBu fiyatların bu kadar artması bence hiç normal değil, daha dün amazon depoya 35e düşmüştü.
Alıntıyı görüntüle
Dün birisi asus prime olanını 70 e koydu ben de yazdım altın kaplama mı diye sordum da silmiş sorumu HAHAHAÖLHÖŞLAÖHŞÇLÖŞÇLABu fiyatların bu kadar artması bence hiç normal değil, daha dün amazon depoya 35e düşmüştü.
Alıntıyı görüntüle
fiyatlar ciddi manda arttı ama bu ilan sahipleri neyin kafasını yaşıyor 49 veren zaten sıfırını adına faturalı garnatilsini alır bunları şikayet edin ilanları toplu ederseniz bir olay olurBu fiyatların bu kadar artması bence hiç normal değil, daha dün amazon depoya 35e düşmüştü.
Alıntıyı görüntüle
@zimcim fiyat eklentisi atabilir misim hocam
Muhtemelen daha önce gördüğü ilanların fiyatını tutuyor bellekte. Aradım bulamadım ben defiyat gecmisi eklentisini atar mısın ? favorilere atmadanda gösteriyor süper olur
elbet vatandan ordan burdan kampanya olacak 40a taksitle 0 aldı millet kara cumada geliyor kesin biseyler cıkar.
fiyat gecmisi eklentisini atar mısın ? favorilere atmadanda gösteriyor süper olur
elbet vatandan ordan burdan kampanya olacak 40a taksitle 0 aldı millet kara cumada geliyor kesin biseyler cıkar.
Muhtemelen daha önce gördüğü ilanların fiyatını tutuyor bellekte. Aradım bulamadım ben de
@zimcim fiyat eklentisi atabilir misim hocam
Ben 2elde 33,34,35,36 verdim 40k yazanlar ne kafası yaşıyor
fiyatlar ciddi manda arttı ama bu ilan sahipleri neyin kafasını yaşıyor 49 veren zaten sıfırını adına faturalı garnatilsini alır bunları şikayet edin ilanları toplu ederseniz bir olay olur
bir günde 37 den 42 ye çıkaracak ne yaşadılar inanın bilmiyorumYeni bir şey değil ki, ikinci el piyasası hep böyle. Tek tük ederine bir şey bulunuyor. Sıfır fiyatına yazan var, daha fazlasını yazan var, 3-4 bin aşağı yazanı var. Maalesef ikinci elden bir şey almak sıfır almaktan daha zor. 3-5 daha verir taksitle alırım, nakit 40-50K para vereceğime.
Olay şuna döndü tam olarak, ikinci eline param yetmedi sıfırını aldım..
bir günde 37 den 42 ye çıkaracak ne yaşadılar inanın bilmiyorum