Ikinci El 9070xt Fiyat Artışları

zimcim

80+
Reaksiyon skoru
29
Bu fiyatların bu kadar artması bence hiç normal değil, daha dün amazon depoya 35e düşmüştü.

1790770263969.webp

Ben 2elde 33,34,35,36 verdim 40k yazanlar ne kafası yaşıyor

alttaki ilanlar sogutmaya göre değişirde üst normal gibi, 5070 olmuş 50k, bu adam 40k ya bu gpuyu satıp ne alabilecek, 1 hafta sonra fiyatların artmayacağınında garantisi yok, ps5 olmuş 42k, 5060 lı sistemler olmuş 50k, aylarca vatanda 65k ya verilen 5080 olmuş 103k, bize vuran tek şey çip krizi değil +ekonomi, sıfırın fiyatları artarsa 2. elde her türlü artar

Bu fiyatların bu kadar artması bence hiç normal değil, daha dün amazon depoya 35e düşmüştü.

Alıntıyı görüntüle
fiyatlar ciddi manda arttı ama bu ilan sahipleri neyin kafasını yaşıyor 49 veren zaten sıfırını adına faturalı garnatilsini alır bunları şikayet edin ilanları toplu ederseniz bir olay olur

Yeni bir şey değil ki, ikinci el piyasası hep böyle. Tek tük ederine bir şey bulunuyor. Sıfır fiyatına yazan var, daha fazlasını yazan var, 3-4 bin aşağı yazanı var. Maalesef ikinci elden bir şey almak sıfır almaktan daha zor. 3-5 daha verir taksitle alırım, nakit 40-50K para vereceğime.

Olay şuna döndü tam olarak, ikinci eline param yetmedi sıfırını aldım..

fiyat gecmisi eklentisini atar mısın ? favorilere atmadanda gösteriyor süper olur
elbet vatandan ordan burdan kampanya olacak 40a taksitle 0 aldı millet kara cumada geliyor kesin biseyler cıkar.
Muhtemelen daha önce gördüğü ilanların fiyatını tutuyor bellekte. Aradım bulamadım ben de
@zimcim fiyat eklentisi atabilir misim hocam

Eklentiyi kendim yaptım ben ve birkaç arkadaşım kullanıyoruz, şu an sadece baktığımız bilgisayar parçaları var siz bakarsanız tabii ki sizinki de eklenecek, yine de isterseniz kişiye özel atabilirim özelden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben 2elde 33,34,35,36 verdim 40k yazanlar ne kafası yaşıyor

36 bile çok bence ikinci eli için, ki 8 9 ay kullanıo sıfır fiyatına koyuyorlar
yurt içi olmayınca ne oluyor ki imei felan mı gidiyor

Alıntıyı görüntüle

yurt dışı ürünlerde garanti olmuyor sanırsam onun için demiş ama yine de çok fazla
fiyatlar ciddi manda arttı ama bu ilan sahipleri neyin kafasını yaşıyor 49 veren zaten sıfırını adına faturalı garnatilsini alır bunları şikayet edin ilanları toplu ederseniz bir olay olur
Yeni bir şey değil ki, ikinci el piyasası hep böyle. Tek tük ederine bir şey bulunuyor. Sıfır fiyatına yazan var, daha fazlasını yazan var, 3-4 bin aşağı yazanı var. Maalesef ikinci elden bir şey almak sıfır almaktan daha zor. 3-5 daha verir taksitle alırım, nakit 40-50K para vereceğime.

Olay şuna döndü tam olarak, ikinci eline param yetmedi sıfırını aldım..
bir günde 37 den 42 ye çıkaracak ne yaşadılar inanın bilmiyorum

bir günde 37 den 42 ye çıkaracak ne yaşadılar inanın bilmiyorum

İkinci elden satanların çoğuna akıl sır ermez hocam. Ben de bazen ikinci el temiz bir şey alayım diyorum, girip bakıyorum yorum yapıp laf etmemek için kendimi zor tutuyorum. Sıfır almak daha mantıklı oluyor her defasında.

Elimden geldiğince hiçbir şeyi 2. el almamaya çalışıyorum, gerekirse 2x veririm bu aç köpeklere bir lira kazandırmam.
Eskiden piyasanın bir kısmı maldı, belki bir enayi bulurum da ittiririm diye 2. el ürüne sıfır fiyatı çekiyolardı.
Şimdi millet böyle ilanları gördükçe bizim neyimiz eksik diye aynısını yapmaya başladı.
Gidin sıfır alın her şeyi, sıfırının yarı fiyatına bulmadıkça da 2. el hiçbir ürün almayın.
Ben al satçı aç köpekler evini döndürsün diye mücadele etmiyorum bu hayatta. Kimse kusura bakmasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,014
Üyeler
204,307
Son üye
rameflow25
Geri