enes taha44
80+
- Reaksiyon skoru
- 88
bütçe sınırsız bu hafta almam gerekiyor ne tavsiye edersiniz ekranının büyük olması benim tek önceliğim 15inch minimum önerilerinizi bekliyorum
Min 15 inç tablet? S ultralar 14,6 emin misinbütçe sınırsız bu hafta almam gerekiyor ne tavsiye edersiniz ekranının büyük olması benim tek önceliğim 15inch minimum önerilerinizi bekliyorum
benim ipad gen11 i sarayım istersenbütçe sınırsız bu hafta almam gerekiyor ne tavsiye edersiniz ekranının büyük olması benim tek önceliğim 15inch minimum önerilerinizi bekliyorum
yurt dışından alacağım ikinci el düşünmüyorum yinede teklifin için teşekkür ederimbenim ipad gen11 i sarayım istersen
evet ama mesela donanımsal olarak bu benim ihtiyaçlarıma aşırı fazla geldi bütçe sınırım yok ama sadece netflix yt açacağım şey içinde lüzumsuz harcama gibi geldiYapıştır geç. 13 inç yeter ne yapacaksın 15'i![]()
iPad Pro Satın Alın
M5 çipe sahip iPad Pro, gelişmiş yapay zeka performansı ve oyunun kurallarını değiştirecek özellikler sunuyor. Apple.com adresinden satın alın.www.apple.com
Sadece dizi film ve çocuklar için alıyorsan alacağın çoğu tablet ihtiyacını karşılar. S9 da olur, s11 de bakabilirsinyurt dışından alacağım ikinci el düşünmüyorum yinede teklifin için teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet ama mesela donanımsal olarak bu benim ihtiyaçlarıma aşırı fazla geldi bütçe sınırım yok ama sadece netflix yt açacağım şey içinde lüzumsuz harcama gibi geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kafam allak bullak oldu samsung tab s9 lar var mesela var mı bilginiz