Oyunda48 80+ Katılım 30 Eylül 2026 Mesajlar 3 Reaksiyon skoru 0 Dün, 04:22 #1 Gamepower force keylinker ile factory reset yaptım şimdi analog ve gyro aynı anda çalışmıyor . Analoga dokunduğum anda gyro gidiyor bırakınca geliyor
Gamepower force keylinker ile factory reset yaptım şimdi analog ve gyro aynı anda çalışmıyor . Analoga dokunduğum anda gyro gidiyor bırakınca geliyor
suskun62 80+ Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 48 Reaksiyon skoru 12 Dün, 09:14 #2 bence reset sonrası gyro çıkışı sağ analoga atanmış kalmış. keylinker içinde gyro modunu ve analog eşleşmesini kontrol et.
bence reset sonrası gyro çıkışı sağ analoga atanmış kalmış. keylinker içinde gyro modunu ve analog eşleşmesini kontrol et.
Oyunda48 80+ Katılım 30 Eylül 2026 Mesajlar 3 Reaksiyon skoru 0 Dün, 20:31 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Evet ben de öyle düşünüyorum keylinker içinde öyle bir ayar bulamadım. Gamepadin kendi orijinalini nasıl yüklerim.
Evet ben de öyle düşünüyorum keylinker içinde öyle bir ayar bulamadım. Gamepadin kendi orijinalini nasıl yüklerim.