- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bağlantı:nasıl yapılıyor bende fc26 oynarken sol analoğun hassas olmasını istiyorum da bir video vs. var mı
Bluetooth açıkken Keylinker uygulama arayüzü gamepad’i otomatik olarak algılar. Cihazınızı aynı anda 2.4ghz üzerinden de bağlayabilirsiniz; örneğin gamepad’i hem bilgisayarınıza hem de telefonunuza eş zamanlı olarak bağlamak mümkün. Ben bu şekilde kendime göre ayar yaptım.
Tavsiyem: Gamepad test sitesine girin. Ardından "XInput yani Xbox 360 Controller XInput STANDARD GAMEPAD" şeklinde gamepadi ayarlayın. Bu sırada da Keylinker uygulamasından da ayar yapabilirsiniz.
Modlar:
Keylinker’da basit ve gelişmiş olmak üzere iki mod bulunur. Uygulamanın sağ üst köşesindeki üç nokta (⋮) simgesine dokunun; açılan menüden Advanced seçeneğini seçerek gelişmiş moda geçiş yapabilirsiniz.
Not:
Gamepad’te “ölü bölge” (deadzone) olduğuna dair internette ve bazı tanıtım videolarında yanlış bilgiler yer alabiliyor. Okuduklarınız ve izledikleriniz sizi yanıltmasın Keylinker uygulaması ile trigger, joystick(tetikler, analoglar) ve gamepad’in tüm özelliklerini doğrudan düzenleyebilir ve istediğiniz ayarlamaları yapabilirsiniz. Ayrıca fabrika ayarlarına dön seçeneği olduğu için ayarları bozar mıyım diye korkmayın.