OsmanEnesKOÇ
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
darmoshark m3s mouse'um var ve bataryası komple gitti yeni batarya bulup değiştirmek istiyorum fakat 3pin 3.7v 500mah li-po batarya bnulamıyorum nerden bulabilirim
3 pinli olması şart değil. Bms'yi söküp yeni 2 pinli pile takabilirseniz kesin olur ama zor iştir. Diğer türlü orijinal pildeki eksi ve ntc kablosunu 2 pinli pildeki bms'nin eksi kutbuna, artı kablosunu da artı kutbuna lehimlerseniz çalışma ihtimali var. Yani tam olarak şu fotoğraftaki gibi yaparsanız çalışabilir.darmoshark m3s mouse'um var ve bataryası komple gitti yeni batarya bulup değiştirmek istiyorum fakat 3pin 3.7v 500mah li-po batarya bnulamıyorum nerden bulabilirim
darmoshark m3s mouse'um var ve bataryası komple gitti yeni batarya bulup değiştirmek istiyorum fakat 3pin 3.7v 500mah li-po batarya bnulamıyorum nerden bulabilirim
bataryayı paylaşabilirsen elektronikçi arkadaşa sorarım
teşekkür ederim3 pinli olması şart değil. Bms'yi söküp yeni 2 pinli pile takabilirseniz kesin olur ama zor iştir. Diğer türlü orijinal pildeki eksi ve ntc kablosunu 2 pinli pildeki bms'nin eksi kutbuna, artı kablosunu da artı kutbuna lehimlerseniz çalışma ihtimali var. Yani tam olarak şu fotoğraftaki gibi yaparsanız çalışabilir.
bu 2pin oldugu için bunu elemiştim![]()
Power-Xtra PX502251 - 3.7V 500 mAh Li-Polymer Pil - Devreli Satın Al | Robo90
Power-Xtra PX502251 - 3.7V 500 mAh Li-Polymer Pil - Devreli Ürün İçeriği: 1 Adet Power-Xtra PX502251 - 3.7V 500 mAh Li-Polymer Pil - Devreli Power-Xtra | Robo90www.robo90.com
Ben teşekkür ederim. Ağırlıktan yana endişeniz olmazsa buraya şu 900mAh'lik pil bile sığar gibi duruyor. Kapasitesi de artsın diyorsanız ölçülere dikkat ederek buna da bakabilirsiniz.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu 2pin oldugu için bunu elemiştim
eyw adamsınBen teşekkür ederim. Ağırlıktan yana endişeniz olmazsa buraya şu 900mAh'lik pil bile sığar gibi duruyor. Kapasitesi de artsın diyorsanız ölçülere dikkat ederek buna da bakabilirsiniz.
![]()
Power-Xtra PX603048 - 3.7V 900 mAh Li-Polymer Pil - Devreli-Soketli
Power-Xtra PX603048 - 3.7V 900 mAh Li-Polymer Pil - Devreli-Soketliwww.pilburada.com