Mouse 3.7v Li-Po Batarya Bulamıyorum

Reaksiyon skoru
1
darmoshark m3s mouse'um var ve bataryası komple gitti yeni batarya bulup değiştirmek istiyorum fakat 3pin 3.7v 500mah li-po batarya bnulamıyorum nerden bulabilirim

darmoshark m3s mouse'um var ve bataryası komple gitti yeni batarya bulup değiştirmek istiyorum fakat 3pin 3.7v 500mah li-po batarya bnulamıyorum nerden bulabilirim
3 pinli olması şart değil. Bms'yi söküp yeni 2 pinli pile takabilirseniz kesin olur ama zor iştir. Diğer türlü orijinal pildeki eksi ve ntc kablosunu 2 pinli pildeki bms'nin eksi kutbuna, artı kablosunu da artı kutbuna lehimlerseniz çalışma ihtimali var. Yani tam olarak şu fotoğraftaki gibi yaparsanız çalışabilir.

Ekler

• IMG-20260905-WA0008(2).webp
    IMG-20260905-WA0008(2).webp
    392.5 KB · Hit: 21
Son düzenleme:
bataryayı paylaşabilirsen elektronikçi arkadaşa sorarım
1790776132425.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3 pinli olması şart değil. Bms'yi söküp yeni 2 pinli pile takabilirseniz kesin olur ama zor iştir. Diğer türlü orijinal pildeki eksi ve ntc kablosunu 2 pinli pildeki bms'nin eksi kutbuna, artı kablosunu da artı kutbuna lehimlerseniz çalışma ihtimali var. Yani tam olarak şu fotoğraftaki gibi yaparsanız çalışabilir.
teşekkür ederim

bu 2pin oldugu için bunu elemiştim

Alıntıyı görüntüle

teşekkür ederim

bu 2pin oldugu için bunu elemiştim
Ben teşekkür ederim. Ağırlıktan yana endişeniz olmazsa buraya şu 900mAh'lik pil bile sığar gibi duruyor. Kapasitesi de artsın diyorsanız ölçülere dikkat ederek buna da bakabilirsiniz.

Geri