Bilgisayarım Otomatik Reset Atıyor Yardım !

tutsky

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
399
Arkadaslar yenı kasa dızdım 1 haftalık. 7800x3d 9070xt 850w80+gold 16x2 6000 mhz cl38 1tb ssd. wardogs ındırdım hemen oynamaya basladım 30 dk sonra şaaak reset atıyor. ramlarde expo kapattım 4800mhz de şaak yıne reset. agır stress terstıne soktum butun parcalar saglam hıc hata vermedı sıcaklıklar da cok ıyı . sızce wardogsta sorun olabılır mı ? baska oyunda deneyecegım artık.

Psu tam model nedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son yapilan windows guncellemesi nedir?

Buna bakiniz.

Ekler

• 16870.webp
    16870.webp
    255.2 KB · Hit: 15
OCCT ile "Power" testi yapar mısın? PSU ile ilgili olabilir, arkadaşında yazdığı gibi oyuna özel bir durumda olabilir.

Güzel sistem güle güle kullan kardeşim

Psu tam model nedir

Buna bakiniz.

OCCT ile "Power" testi yapar mısın? PSU ile ilgili olabilir, arkadaşında yazdığı gibi oyuna özel bir durumda olabilir.
850 w 80+gold psu. occt ıle tum testlerı yaptım hıcbır hata yok.

Psu tam model nedir

Buna bakiniz.
25h2 guncellemesı mevcut su an wındowsta

Anladım, peki sadece bu oyunda mı oluyor? Diğer oyunlarda durum nasıl? Furmark gibi testlerde de sorunsuz akıyor değil mi?

Wardogs sorunlu diye biliyorum. Psu tam model derken isim sordum hangi model

Eğer oyun dışında yük altında problem yoksa büyük ihtimal oyun odaklı sorun veyahut güncelleme ile alakalı olabilir sistemin gayet iyi duruyor.

Anladım, peki sadece bu oyunda mı oluyor? Diğer oyunlarda durum nasıl? Furmark gibi testlerde de sorunsuz akıyor değil mi?

Wardogs sorunlu diye biliyorum. Psu tam model derken isim sordum hangi model

Eğer oyun dışında yük altında problem yoksa büyük ihtimal oyun odaklı sorun veyahut güncelleme ile alakalı olabilir sistemin gayet iyi duruyor.
hocalar sıstem yenı dıye sadece wardogs ındırdım. bu oyunda yaptı. sıstem full yukte testte restart yaşatmadı . dun bır temız format attım. bugun baska oyunda deneyecegım. herkese tesekkurler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,044
Üyeler
204,319
Son üye
Simya54
Geri