🔥İndirim World Mobil Steam 300 TL İade Kampanyası

Beyler biraz konuyu hortlatiyorum ama ben 2 gün önce 6 dolar attım steame kampanyaya katılıp 300tl kazandınız dedi para nereye gelcek
Harcadığın karta iade gelecek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben yapikredi kullaniyorum ama world mobile giriş yapamiyorum yardımcı olur musun
Müşteri temsilcisiyle konuşursan daha iyi yardımcı olur.

Müşteri hizmetleri ile görüştüm banka kartı ile olan ödemelerde 1-3 iş günü dedi kredi kartıyla aninda iade karta gerçekleşiyor dedi sizde banka kartıyla alıp aynı gün iade alan varmı

Müşteri hizmetleri ile görüştüm banka kartı ile olan ödemelerde 1-3 iş günü dedi kredi kartıyla aninda iade karta gerçekleşiyor dedi sizde banka kartıyla alıp aynı gün iade alan varmı
aynı gün gelmiyor hocam değişiyor 2 3 günde gözüküyor hesapta genelde ama kazandın yazıyorsa kesin geliyor

Kampanya yenilendi mi arkadaşlar bende geçen dönemin kampanyası gözüküyor

bitti mi yenilenmedii hala

bitti mi yenilenmedii hala
Bende gözükmüyor , steam olmasa bile film platform iadesi oluyordu oda yok anlamadım niye olmadığını.
Kampanyanın gözükmesi birkaç gün sürebiliyor. Eğer kampanya devam ediyorsa birkaç gün içinde görünür olacaktır. Bende de şuan gözükmüyor.

Bu arada hâlâ Papara kullanan varsa Steam de 150tlye kadar %50 cashback vermeye başlamış.

Kampanyanın gözükmesi birkaç gün sürebiliyor. Eğer kampanya devam ediyorsa birkaç gün içinde görünür olacaktır. Bende de şuan gözükmüyor.

Bu arada hâlâ Papara kullanan varsa Steam de 150tlye kadar %50 cashback vermeye başlamış.
youtube ve amazon priime cashbacki de varsa geri döneyim paparaya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,595
Üyeler
204,760
Son üye
Archidonz1rves
Geri