Cagdas5389
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,701
Yıllardır telefonda uygulaması boşu boşuna duruyordu bir işe yaradı
paylaşana teşekkür ederim yararlandım
6 dolar nası yatırdın
300 lira nası yatırdınAlıntıyı görüntüle
Yıllardır telefonda uygulaması boşu boşuna duruyordu bir işe yaradı
paylaşana teşekkür ederim yararlandım
Paylaştığım chrome uzantısı ile.6 dolar nası yatırdın
Açık kaynak kodlu. Güvenmesem şöyle bir hesapta kendimi bildim bileli kullanmazdım. Bundan önce atası Enhanced Steam vardı, hatırlayanlar olur.Güvenilir mi?
peki bu eklenti ile neler yapabiliyoruz ?Paylaştığım chrome uzantısı ile.
Açık kaynak kodlu. Güvenmesem şöyle bir hesapta kendimi bildim bileli kullanmazdım. Bundan önce atası Enhanced Steam vardı, hatırlayanlar olur.
Alıntıyı görüntüle
300 yüklersek 150 mi veriyor belli bir limit var mı
var kardeşim yazmış ya konuyu açan adam 150 lira maksimum diye300 yüklersek 150 mi veriyor belli bir limit var mı
Peki yılların steam'inde neden 5 dolar yerine 6-7 dolar yazamıyoruz kendimiz ? .dPaylaştığım chrome uzantısı ile.
Açık kaynak kodlu. Güvenmesem şöyle bir hesapta kendimi bildim bileli kullanmazdım. Bundan önce atası Enhanced Steam vardı, hatırlayanlar olur.
Alıntıyı görüntüle
eyw 2 hesaptan 300'e 12 dolar çektimvar kardeşim yazmış ya konuyu açan adam 150 lira maksimum diye
ben nays konusunda sizi ve eklentinizi gördüm ve kullandım o zamandan beri, 1 hafta önce hesabımdan 15 dolar çalındı bitdefender virüs programı kurdum pc ye virüs falan çıkmadı ben de sizin eklentinizden dolayı olabileceğini düşündüm anlamadım artıkPaylaştığım chrome uzantısı ile.
Alıntıyı görüntüle