Palm Tutuş Şekli İçin Mouse Önerisi ?

Reaksiyon skoru
64
Dostlar bütçem 2500 TL. Eğer çok F/P bir şey varsa 3000 civarlarına kadar çıkabilirim. Çok rekabetçi oyun oynayan bir insan değilim, rahat olmasını istiyorum. Ama donanımı iyiyse rahatlıktan feragat edebilirim. El ölçümü bilmiyorum fakat büyük bir elim var. İki sene önce ölçtüğümde bilekten parmak ucuna kadar 20 CM idi. Şu an maksimum uzunluk olarak 22 CM falandır.

basiliks v3 öneririm büyük elli biri olarak bundan daha rahatını görmedim

wraith sitesinden ATK A9 Pro aldım 2 gün oldu gayet memnunum donanım olarakta sensörler vs çok güzel duruyor tavsiye ederim, büyük elli birisi olarak memnunum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Butçen yoksa A9 Plusta alabilirsin 2 haftadır oynuyorum sarj 70lerde daha
evet onun da donanımları güzel ama ben g305in scroll'unun arızasından çok çektiğim için prosunu aldım. Plustan çıkmıyor ama pronun içinden grip tape ve yedek skatez de çıkıyor palm tutuş için grip iyi diyorlar (ben kullanmıyorum)

Dostlar bütçem 2500 TL. Eğer çok F/P bir şey varsa 3000 civarlarına kadar çıkabilirim. Çok rekabetçi oyun oynayan bir insan değilim, rahat olmasını istiyorum. Ama donanımı iyiyse rahatlıktan feragat edebilirim. El ölçümü bilmiyorum fakat büyük bir elim var. İki sene önce ölçtüğümde bilekten parmak ucuna kadar 20 CM idi. Şu an maksimum uzunluk olarak 22 CM falandır.

v2 aldim hocam cok tesekkurler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,858
Üyeler
204,543
Son üye
FAKO31
Geri