Iphone 18 Pro Almalıyım

Akhisarli45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
379
Hayatımda hiç iPhone kullanmadım hep istedim ama ailem iPhone'un popüler kültürün ürünü olduğunu savundu.
Beyaz yaka olarak işe başladım ofiste herkes iPhone kullanıyor. Benim bataryası ölmüş ekranı kırılmış yurtdışı Xiaomi çok sırıtıyor. Birinden bir dosya belge istesem airdropla atıyım diyor iPhone yok bende deyince garip bakıyorlar.
iPhone 18 Pro veya 17 pro max almayı düşünüyorum ama emin olamadım.

Hayatımda hiç iPhone kullanmadım hep istedim ama ailem iPhone'un popüler kültürün ürünü olduğunu savundu.
Beyaz yaka olarak işe başladım ofiste herkes iPhone kullanıyor. Benim bataryası ölmüş ekranı kırılmış yurtdışı Xiaomi çok sırıtıyor. Birinden bir dosya belge istesem airdropla atıyım diyor iPhone yok bende deyince garip bakıyorlar.
iPhone 18 Pro veya 17 pro max almayı düşünüyorum ama emin olamadım.
iphone 18 pro al geç

Sıradan bir kullanıcı için iphone almak, hele gene pro, pro max falan almak çöpe atılmış para resmen. İllaki alacaksan baz modeli al bari parana yazık olmasın. Ayrıca Samsung S24 serisi ve sonrasındaki flagship cihazlar airdrop kullanabiliyor.

iphone al knk ofiste üstünlük telefon modeli ile ölçülür , hayatın değişir herkes sana saygı duyar son model çünkü .

hocam her şeyinizi telefonla yapmayacaksanız ve bir telefona o kadar para verebilecek kadar maddi rahatlığınız yoksa düz bir iphone modeli alın geçin bence. 15-16-17 modelleri gibi

hemen al statü göstergesi TR de tamamen hatta kredi çek duo al sonra eski kırık xioamini kötülersin android ne kötüymüş diye

Etrafınızdaki insanlar telefon modeline göre insan değerlendirecek kadar acizse gökyüzüne bakın ve derin bir nefes alın. Sonra mevcut telefonunuzu elinize alıp 18 pro sipariş verin. Etrafınızda dünya üzerindeki en vasıfsız insanlar bile olsa itibar her şeydir, o para sizden çıkacak. O telefona asla ihtiyacınız olmayacak bu arada "premium" görünen nothing modelleri ve samsung s24-25 gibi telefonlara da şans verebilirsiniz ama biraz kumar oynamak oluyor android olduklarından. Bir markanın gelebileceği en yüksek nokta bir halkın statü göstergesi veya kültürü haline gelebilmektir bence Apple, Türkiye'nin büyük bir kesiminde bu algıyı oluşturmayı başardı. Takdire şayan diyecek söz yok.

Etrafınızdaki insanlar telefon modeline göre insan değerlendirecek kadar acizse gökyüzüne bakın ve derin bir nefes alın. Sonra mevcut telefonunuzu elinize alıp 18 pro sipariş verin. Etrafınızda dünya üzerindeki en vasıfsız insanlar bile olsa itibar her şeydir, o para sizden çıkacak. O telefona asla ihtiyacınız olmayacak bu arada "premium" görünen nothing modelleri ve samsung s24-25 gibi telefonlara da şans verebilirsiniz ama biraz kumar oynamak oluyor android olduklarından. Bir markanın gelebileceği en yüksek nokta bir halkın statü göstergesi veya kültürü haline gelebilmektir bence Apple, Türkiye'nin büyük bir kesiminde bu algıyı oluşturmayı başardı. Takdire şayan diyecek söz yok.
Türkiye ve Hindistan bu konuda bir adamlar her telefona kaplama kılıf falan yapıyor apple a çeviriyor

iPhone 18 Pro alma demiyorum ama kusura bakmazsan çok iğrenç bir hikaye. Beyaz yakalılar kendini zengin sanan, Lümpen insanlardan oluşuyor.
Cidden iyi bir telefona ihtiyacın var orası ayrı ama sırf saçma sapan insanlar garipsiyor diye alma. Onlara inat gidip S26 Ultra falan al. En azından artık Airdrop da yapılabiliyor iPhone cihazlar ile.

Al milletten geri kalma. Altı üstü bir telefon. Ha gidip en son modelini almaya gerek yok.

Elin küçükse, küçük telefon istersen 17 pro al. Büyük istersen 17 pro max al.

3 taksit 25 bin lira Vivo aldım, 25 GB RAM, telefon da yok yok, akıcı, hızlı çalışıyor.5 katı para verip iPhone alsam ne değişecek.Çok güzel uygun fiyatlı Android Çin telefonları var, lphone un bunlardan bi üstün yanı yok.

Geri