Iphone 18 Pro Almalıyım

12+12 arkadaş ona 25 diyor muhtemelen
Akıllı adamın hali başkadır :) 24 yazacağıma 25 yazmışım sanki 1 yerine 1000 yazmışım gibi adam şaşırıyor, sonra gidip bu kafayla iPhone alıyor, 100 tane iPhone alıp yanyana getirsen yine bu kafalara nafile :)

iphoneculuk bambaşka bi eziklik ya sir we are secular ile yarışır
Kankam senin ülkenin sorunu ya, iphoneculuk türkiye gibi gariban olan ülkelerde var sadece. Amerikada avrupada kimse iphone a zengin malı muamelesi çekmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iphone17 ve dengi s26 aynı fiyata çıkmışken böyle boş yorumlar yapmak saçmalık

Cevap gelmez diye konu açtım forumda olay çıktı.
Ben şunu eklemek istiyorum şuan kullandığım mi 11t pro aldığımda yurt dışı olduğunu varsaymazsak iphone 13 le aynı fiyattı. Şuan iPhone 13 hala kullanılabilirken benim telefon bir sürü yerinden arıza veriyor. iPhone un stabilliği bana çekici geliyor. Birde şuan iPhone 13 satmak istesen iyi kötü bir para veriyorlar benim telefona 1000tl vermedi değiş tokuş sistemleri
Dostum önceden bir forumda daha seni görmüştüm telefonun hem yurt dışı olup hem de içinin açılıp direnç atıldığını, 2 yıl sonunda da bataryası için tamire verdiğini ve tamir sırasında belli parçaların da zarar gördüğünü yazmışsın Xiaomi babamın şirketi değil de burada suç Xiaomide değil sanki
Ayrıca telefon sağlamsa yurtiçi versiyonları 10 15k eder
He burada şöyle bir şey var hem Türkiye'de Apple'ın piyasası daha çok olduğundan hem de Apple çok nadir indirim yaptığından ikinci el piyasası daha güzel buna lafım yok
Öneri konusunda ise o ortamda senin için Apple almak şart olmuş gidip 17 Pro veya 18 serisini alırsan elde yeni model iPhone'muş gibi durur. Hatta direkt elimde belli olsun diyorsan bordosunu al geç

Son düzenleme:
Geri