Samsung S12 Serisi Tabletler Tanıtıldı/ Satışa Çıktı

Yağız.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
696
S12 Plus ve S12 Ultra tanıtıldı ama maalesef düz model gelmeyecek haliyle fiyatlar bütçe dostu tablet arayanları üzebilir.
Normalde çıkınca uzun uzun incelemek istiyordum ama s11 ultranın işlemcisini değiştirip s12 diyelim minvalinde bir tablet olmuş.
S12 Plus modeli ise 20 dakika önce satışa çıktı ve fiyatı 67499 TL gerçekten şaka gibi bir fiyat. Değerlemesini bizim halka arzlara değer biçen ekip yaptı sanırsam
Plus
Ultra

Son düzenleme:
Bu ikisinin fiyatı muhtemelen 1 ay sonra 10k düşerler de hala ederlerine göre pahalı oluyorlar :D

Son düzenleme:
S12 Plus ve S12 Ultra tanıtıldı ama maalesef düz model gelmeyecek haliyle fiyatlar bütçe dostu tablet arayanları üzebilir.
Normalde çıkınca uzun uzun incelemek istiyordum ama s11 ultranın işlemcisini değiştirip s12 diyelim minvalinde bir tablet olmuş.
S12 Plus modeli ise 20 dakika önce satışa çıktı ve fiyatı 67499 TL gerçekten şaka gibi bir fiyat. Değerlemesini bizim halka arzlara değer biçen ekip yaptı sanırsam
yuhhhhhhhhhhh m4 ipad alırım la

Başını satarlar artık bu fiyata.

prof kullanım da kimse 60hz bakmıyor
120hz görmeyen adam için fark yok bana kalsa ne aşırı önemli ne de önemsiz bir özellik.
Bunun dışında neredeyse yarı fiyata daha iyi kalem ve işlemci performansı sunuyor arayüze hiç girmiyorum bile normalde tam tersi olurdu ama Samsung bu sefer gerçekten kendini aştı

120hz görmeyen adam için fark yok bana kalsa ne aşırı önemli ne de önemsiz bir özellik.
Bunun dışında neredeyse yarı fiyata daha iyi kalem ve işlemci performansı sunuyor normalde tam tersi olurdu ama Samsung bu sefer gerçekten kendini aştı
yazılım desen yeter gg samsung

Telefonda s23 serisi tablette s9 serisinden sonra hiçbişey değişmedi desek yeridir. S9plus var. Hala alınabilir. Gidin ikinci elde 15-20 liraya s9 ultra filan alın derim ara sıra düşüyor

Öyle zaten mesajını yanıtladığım kişi M4 yazdığı için ondan örnek verdim
Yoksa ultra yerine iPad pro almak çok daha mantıklı
Samsung düşürür bu fiyatları, her zamanki gibi “biz Apple fiyatıyla çıkarız” havası yapıyorlar satamayınca paşa paşa iPad Air seviyesine çekerler Plus modeli.

Samsung düşürür bu fiyatları, her zamanki gibi “biz Apple fiyatıyla çıkarız” havası yapıyorlar satamayınca paşa paşa iPad Air seviyesine çekerler Plus modeli.
S11 serisi ile karşılaştırdım çoğu yüzde 15 civarında dip yapmış klasik Samsung zaten
55 olursa belki düşünülebilir ama 44 e klavyeli magic pad 4 varken bakmam

Geri