Yeni Modem Önerir Misiniz?

yahyatkn

80+
Reaksiyon skoru
4
Yeni modem önerir misiniz? eski modemim artık çekmiyor bütçe 2500

Yeni modem önerir misiniz? eski modemim artık çekmiyor bütçe 2500
Tam olarak nasıl bir modem arıyorsunuz? Sadece çekim gücü için mi, kullanıcı dostu bir modem mi yani internete kim giriyor, kim çıkıyor, DNS, VPN, QoS ayarı vb. yapabileceğiniz bir cihaz mı? Biraz detay verebilir misiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bazı internet sağlayıcıları kendi modemleri hariç kullandırmıyorlar. sağlayıcınız kim?
Mesela hangi sağlayıcılar kullandırmıyor?

bazı internet sağlayıcıları kendi modemleri hariç kullandırmıyorlar. sağlayıcınız kim?
Türktelekom

Tam olarak nasıl bir modem arıyorsunuz? Sadece çekim gücü için mi, kullanıcı dostu bir modem mi yani internete kim giriyor, kim çıkıyor, DNS, VPN, QoS ayarı vb. yapabileceğiniz bir cihaz mı? Biraz detay verebilir misiniz?

Mesela hangi sağlayıcılar kullandırmıyor?
İnternetim 75 Mbps tahuttum bitince fibere geçmeyi düşünüyorum hem VDSL hemde ilerde fiberi desteklicek bir model önerirseniz sevinirim

Türktelekom

İnternetim 75 Mbps tahuttum bitince fibere geçmeyi düşünüyorum hem VDSL hemde ilerde fiberi desteklicek bir model önerirseniz sevinirim
Oyun oynayan birisi misiniz? Ping önemli mi sizin için? Yoksa çekim gücü iyi olsun, kopma yapmasın yeterli mi?

Ping önemli FPS oynlari oynuyorum genel olarak
Keneetic Hopper DSL (KN-3611) öneririm. Yazılımsal olarak daha iyi bir marka yok. Çok kullanıcı varsa QoS ayarı ile hızlarını sınırlandırabiliyorsunuz. Örneğin hattınız kötü kopma oluyor, SNR margin ayarı yaparak bunu engelleyebilirsiniz. Mobil uygulaması sayesinde internete kim giriyor, kim çıkıyor, kaç kişi bağlı görebiliyorsunuz. Neredeyse her ay güncelleme geliyor. Fiyatı yüksek gelirse düşük model bile alsanız (Keneetic KN-2112) yararınıza olur hatta ikinci el bile alabilirsiniz. Uzun yıllar kullanacağınız için fazlasıyla değer bence.

Geri