5-6 Bin TL Akıllı Saat Arıyorum Dostlar Yardımcı Olur Musunz ?

fatihblck

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
5000
Bütçem 6k-7k bandında yerine göre düşer veya yükselir.. Saatlere çok hakim değilim maalesef.. Alabileceğim en f/p ürünler nelerdir?? Aydınlatırsanız sevinirim..

Bütçem 6k-7k bandında yerine göre düşer veya yükselir.. Saatlere çok hakim değilim maalesef.. Alabileceğim en f/p ürünler nelerdir?? Aydınlatırsanız sevinirim..
uzun pil ömrü (1 hafta+), sağlık/spor ------------------------------- Huawei Watch Fit serisi
Klasik yuvarlak saat tasarımı, uzun pil ömrü -------------------------------- Xiaomi
Uygulama yükleme, mesajlara yanıtlama, tam akıllı sistem -----------------------Samsung Galaxy Watch

uzun pil ömrü (1 hafta+), sağlık/spor ------------------------------- Huawei Watch Fit serisi
Klasik yuvarlak saat tasarımı, uzun pil ömrü -------------------------------- Xiaomi
Uygulama yükleme, mesajlara yanıtlama, tam akıllı sistem -----------------------Samsung Galaxy Watch
Oha hocam teşekkür ederim.. Huawei veya Xiaomi, Samsung telefonumla sorunsuz çalışır değil mi?? Bir de 5 6k bandında spesifik bir önerin olur mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kanki her akşam şarja takırsın nolacak.
Pil için ağır özelliklsiz bişey almaya gerek yok.
Bu bütçeyle Samsung Watch 6 falan alabiliyorum.. Huawei'de Fit 4, Xiaomi'de Watch 6 alabiliyorum.. Samsung ve bunlar arasında mantıklı olan telefonumla aynı marka olanı mı almak doğru olur hocam? Teknik olarak çok büyük fark var mıdır aralarında?

Oha hocam teşekkür ederim.. Huawei veya Xiaomi, Samsung telefonumla sorunsuz çalışır değil mi?? Bir de 5 6k bandında spesifik bir önerin olur mu?
ona önceden bak ama genede çalışır huawei olarak

huawei fit 4 yada 5

aklındaki her soruya cevap istiyorsan youtubeden ENES ÖZEN i izle çok iyi detaylı videolar anlatıyor

ben en son wathc 4 kullandım gerçekten çok klas saat.
birde metal kordon aldın mı harika. metal kadrana metal kordon çok şık oluyor.
bir ağırlığı oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,774
Üyeler
204,523
Son üye
alien321
Geri