🔥İndirim Ocypus 360mm Sıvı Soğutucu 2499 TL

Aktif 7800x3d sistemde kullanıyorum. İşlemci Valorant ve cs2 de 62 dereceyi geçmiyor . 63 ü gördüm dersem yalancı olurum.
benim asus dan iyiymiş o zaman :d asus un fanları çok kötü acayip tıkırdı yapiyor 550 rpm civarinda kullanıyorum pompada 2400 rpm de oyunda 70 üstünde 77 felan ortalaması var. asus o kadar kötü fan kullanmışki full yükte bile 1-2 derece fark ediyor anca :D şu lf3 pro nun stogu bir ara vardı. ne ara bitti anlamadım yaw... lf3 pro alacaktım 7000 milyar olmuş fiyatı

güzel sıvı sogutucu tek sevmediğim o kafa kısmı kozmetik olarak onun haricinde performansı güzel

sharkoon mu bu mu acaba
Aynı fanları kullanıp kullanmadıklarını bilmiyorum. Ama sanırım bir daha Sharkoon marka hiçbir şey almam.
Sharkoon S80 kullandım. Bir süre sonra fanlarından tık tık sesleri gelmeye başlıyor. Değişimden gelen soğutucu da aynı sorunu çıkardı. Onu da gönderdim. İnventus teknik servisi aradığında, beni bu soğutucan kurtarın, sorunsuz bir kule soğutucu bile olur dedim. Arctic ile değişimini sağladılar.

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Elimde cooler master master liquid 240 var çok fazla kablo Karmaşası var ayrıca rgb ışıkları 4 pin li 12v ile çalışıyor yeni aldığım anakartta bu destek yok rgb renklerini sata ya bağlı kontrolcü ile değiştiriyorum her defasında arka kasa kapağını açıp değiştirmek zulüm oldu acaba elden çıkarsam bunu alsam olurmu bu ara satmaya çalıştım alan olmadı oysa çok temiz ve az kullanılmış bir ürün sanırım sıvı soğutucu lar ikinci elde rağbet görmüyor

5 Aydır kullanıyorum pompa sesi biraz fazla 14700kf yi sırtlayabiliyor 2100 e almıştım beyazını şuanlık önerebilecegim bir ürün

Ekler

• 51843.webp
    51843.webp
    326.3 KB · Hit: 69
Sıcaklık testlerine bakınca tam emin olamadım ne diyorsunuz?

Bu paraya sıvı Soğutma, kalitesini sorgulamayın Bence ihtiyacı olan alıp geçsin. iki kişinin bir öğün yemek parası. Gerçi bu Forum'da 2700 liraya nzxt kraken alanlar vardı asıl Vurgunu onlar yaptı.

Gereksiz tartışmalar ve kafa karışıklığı yüzünden stok patlamasın arkadaşlar. İhtiyacı olan alsın kullansın, güzel ürün. Ayrıca LF'nin bir çok ürünü düşük rpm'de kalabilmek için testlerde geride çıkıyor. Şahsen Arcticin soğutmaları ve fanlarını kişisel olarak tercih etmiyorum. FP değil ve bir çok ürünü kronik sorunlu.

1790951494576.webp

Ekler

• 1790951376248.webp
    1790951376248.webp
    38.6 KB · Hit: 31
Bu paraya sıvı Soğutma, kalitesini sorgulamayın Bence ihtiyacı olan alıp geçsin. iki kişinin bir öğün yemek parası. Gerçi bu Forum'da 2700 liraya nzxt kraken alanlar vardı asıl Vurgunu onlar yaptı.
istanbulda turistik olmayan bir yerdeyim. yarım döner ile ayran 80-120 arası. popeyes maxi xl 360 lira ki bence çok pahalı. esnaf lokantasında 200-300a falan etli sebzeli yemek yersin. yüz bin lira maaş almıyosam ana babama bile öyle bi öğün ısmarlamazdım. soğutucunun fiyatı güzel ama bedava değil bence. tüketici olarak her zaman sorgulamak lazım satıcıları şımartmamak lazım

Gereksiz tartışmalar ve kafa karışıklığı yüzünden stok patlamasın arkadaşlar. İhtiyacı olan alsın kullansın, güzel ürün. Ayrıca LF'nin bir çok ürünü düşük rpm'de kalabilmek için testlerde geride çıkıyor. Şahsen Arcticin soğutmaları ve fanlarını kişisel olarak tercih etmiyorum. FP değil ve bir çok ürünü kronik sorunlu.

Alıntıyı görüntüle
Olumlu eleştiri;
Delta nerede?
İntel platform ile kıyaslamak tek başına, doğru olmaz. Bir de kaynak belirtmek daha faydalı olur.
Soğutucu güzel, fp, şık ve işini iyi yapıyor ama kıyaslarına doğru düzgün bakılmamış gibi geliyor bana hala. bir şey iddia etmek için az verimiz var. Az kaldı Bi tane çekip ben denicem 😅

Hep bir ogun parasi vs diyorlar ben kendimi sorguluyordum acaba bende mi sikinti diye. Forumda heralde bir asgari ucret Alan benim. 😔
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

istanbulda turistik olmayan bir yerdeyim. yarım döner ile ayran 80-120 arası. popeyes maxi xl 360 lira ki bence çok pahalı. esnaf lokantasında 200-300a falan etli sebzeli yemek yersin. yüz bin lira maaş almıyosam ana babama bile öyle bi öğün ısmarlamazdım. soğutucunun fiyatı güzel ama bedava değil bence. tüketici olarak her zaman sorgulamak lazım satıcıları şımartmamak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,989
Üyeler
204,580
Son üye
Yuncc
Geri