❌İndirim Bitti! Samsung 83s90f 83" 210 Ekran 4k Uhd OLED TV - 154.447 TL

benim bota mı eriştin naptın

Samsung 83S90F 4K Ultra HD 83'' 210 Ekran Uydu Alıcılı Smart OLED TV

🏷️ 154.447,00 TL
🔻 Normal fiyatı 197.276,00 TL · %22 indirim (son 6 ayda)
🏪 Satıcı: Teknosa

benim bota mı eriştin naptın

Samsung 83S90F 4K Ultra HD 83'' 210 Ekran Uydu Alıcılı Smart OLED TV

🏷️ 154.447,00 TL
🔻 Normal fiyatı 197.276,00 TL · %22 indirim (son 6 ayda)
🏪 Satıcı: Teknosa
Radarımdaydı bu cihaz son 1 aydır. Gece indirimiyle medimarktta 169k ya düşüyordu. Sabah teknosadan aldım. Stok bitmişti. Kargoya verildi mi diye bakarken farkettim stok gelmiş.

Güzel tv'dir. Tizen sınırlaması olmasa 10/10 derdim.

95f 95h/99h ve g5 g6 serileri bizi aşar zaten :kekw:

s wallet iade kampanyasi duruyorsa soundbar ile alimda 40bin tl iadesi vardi.

samsungun kendi sitesinden alımda varmış hocam o kampanya.
Birden fazla kampanya var hocam

Magaza kampanyasi aciklamasi bu

Kampanya, Samsung tarafından ithal edilen ve Kampanya’ya katılan satış noktalarından Samsung bayilerinin mağaza içi satışları, Aztek Teknoloji Ürünleri Ticaret A.Ş., Messe House, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve Mediamarkt mağaza içisatışlarında geçerlidir.

Bu da online kampanya aciklamasi

Kampanya, Samsung tarafından ithal edilen ve Kampanya’ya katılan satış noktalarından, Samsung Online Mağaza ( ), Media Markt Online Mağaza (www.mediamarkt.com.tr) , Vatan Online Mağaza (www.vatanbilgisayar.com), Teknosa Online Mağaza (www.teknosa.com) satış kanallarında yalnızca Media Markt, Vatan ve Teknosa’nın satıcısı olduğu satışlarda geçerlidir, pazaryeri satışlarında geçerli değildir.

Samsung firsatlari uygulamasindan bakabilirsiniz. Ben 83s90f ve yanina 7 bine b450f eklettim. 40 bin için başvuru yaptım bekliyorum. Ikisinin ayni faturada olmasi gerekiyor

Kampanya, Samsung tarafından ithal edilen ve Kampanya’ya katılan satış noktalarından Samsung bayilerinin mağaza içi satışları, Aztek Teknoloji Ürünleri Ticaret A.Ş., Messe House, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve Mediamarkt mağaza içisatışlarında geçerlidir.

Kampanya, Samsung tarafından ithal edilen ve Kampanya’ya katılan satış noktalarından, Samsung Online Mağaza ( ), Media Markt Online Mağaza (www.mediamarkt.com.tr) , Vatan Online Mağaza (www.vatanbilgisayar.com), Teknosa Online Mağaza (www.teknosa.com) satış kanallarında yalnızca Media Markt, Vatan ve Teknosa’nın satıcısı olduğu satışlarda geçerlidir, pazaryeri satışlarında geçerli değildir.

Samsung firsatlari uygulamasindan bakabilirsiniz. Ben 83s90f ve yanina 7 bine b450f eklettim. 40 bin için başvuru yaptım bekliyorum. Ikisinin ayni faturada olmasi gerekiyor
hocam direkt kampanyanın linki var mı ben bulamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fatura daha kesilmemiş hocam kampanyaya katılıp bende ekleteyim.

Son düzenleme:
Geri