Oyun İçin HDD Alınır mı?

kyy00

80+
Reaksiyon skoru
0
1tb m2 ssd mevcut fakat doldu sadece oyun için hdd alınır mı?
fiyatlar malum ssdler çok pahalı anakartımda 2. m2 yuvası mevcut fakat bütçem yok sata ssd tercih ediliyormu bilmiyorum aklımda hdd var

2.slotun varsa 2. m2yi alana kadar alma bence

1tb m2 ssd mevcut fakat doldu sadece oyun için hdd alınır mı?
fiyatlar malum ssdler çok pahalı anakartımda 2. m2 yuvası mevcut fakat bütçem yok sata ssd tercih ediliyormu bilmiyorum aklımda hdd var
ben kullanıyor ama online oyunlarda tavsiye etmem.

eski oyunlar için alınabilir ama yeni oyunlar açılana kadar yarım saatden fazla sürer herhalde hddye beamng kurduğumu hatırlıyorum yarım saat beklemişliğim var oyunun açılmasını

hdd yerine sata ssd nasıldır illa m2mi olmalı
ikinci el alacaksan m2 ile satalar hemen hemen aynı fiyattalardı en son ben 2 bin liraya 512gb samsung ssd almıştım %98 sağlığı vardı hala kullanıyorum

AAA kalite bir hikaye oyununda oyunun yüklenmesi kaç dk sürer acaba

eksi oyunlar indie oyunlar icin alinabilir cok duzgun bi hdd alirsan yeni cikan aaa oyunlarida bi sekil oynarsin bu arada ama keyifli olmaz oyun depolamak icin alabilirsin ama oynayacagin oyunu ssdye gecirirsin yakin zamanda oynamam dedigin oyunu hddde saklarsin

hdd yerine sata ssd nasıldır illa m2mi olmalı
sata ssd online oyunlarda kullanıyorum, m2 ssd gibi olmasada çok büyük fark yok. ama iş hdd ye gelince baya bir gecikme yapıyor, hdd sadece offline oyunlar için iyi oluyor. örnek: rdr2

Geri